blog_dierenfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_02

Dierenfotografie, fotoshoot puppy Yuki – Hoogeveen, Drenthe | Fotograaf Hoogeveen

Written by esterhoude on . Posted in Nieuwsberichten

Een zonnige middag waarbij akita puppy Yuki alleen en samen met zijn baasje gefotografeerd zou worden tijdens een lange wandeling. Iedere dag lopen ze een heel eind en Fiona, het baasje van Yuki kende een aantal mooie plekjes voor het maken van de foto’s. Dus camera uit de tas en op weg om onderweg leuke, spontane foto’s te maken. Bij een vijver had Yuki duidelijk nog geen zin om fotomodel te spelen en rende hij er vrolijk op los. Ook ging hij op jacht naar een vlinder waar hij, enigszins onhandig, achteraan liep te vangen. Zo grappig om te zien! Yuki is zo’n 5 maanden, maar al een grote hond. Een voorbijganger waar we even een praatje mee maakten wilde ook niet geloven dat Yuki nog maar zo jong is. Een prachtige hond!

Bij een andere vijver zag hij eenden, waar hij het liefste achteraan zou gaan, was het niet dat hij bang is voor water. Ook toen een andere hond vrolijk de vijver in sprong wilde hij graag mee, maar durfde toch niet zo goed. Toen de andere hond weer weg was hebben we nog een aantal foto’s van Fiona en Yuki samen gemaakt, waarna we terug liepen naar hun huis.

Referentie:

“De foto’s van Yuki vind ik echt super mooi geworden. Ik vond de fotoshoot zelf erg leuk en ook Yuki vond de fotoshoot leuk. Vooral ook de kluifjes die hij tijdens de fotoshoot zo nu en dan kreeg omdat hij dan zo mooi keek!” Fiona

Tags: , , , ,