Baby’s eerste fotoboek

Baby’s eerste fotoboek

Je mooiste herinneringen in een prachtig album! Wanneer jullie kindje nog geboren moet worden of nog geen jaar oud is, kunnen we tijdens het eerste jaar het fotoalbum van jullie kindje iedere maand bijhouden. In overleg bepalen we de stijl, vormgeving en wat jullie belangrijk vinden en maken we een ontwerp op maat.

Het Baby’s eerste jaar fotoalbum is te kiezen met alleen foto’s die door jullie zelf aangeleverd worden, maar kan ook in combinatie met fotoshoot(s) van de zwangerschap, kraamweek, day in the life, baby of bijvoorbeeld gezin geboekt worden.

Jullie sturen ons iedere maand foto’s, gegevens zoals lengte en gewicht (en andere informatie die jullie graag terug willen zien in het album) en eventueel teksten die bij de foto’s geplaatst moeten worden. En wij werken het ontwerp van jullie fotoalbum iedere maand voor jullie bij. Aan het eind van het jaar bladeren jullie een prachtig fotoalbum door!

Werkwijze

Baby’s eerste fotoboek

1 | Jullie leveren de foto’s en teksten aan

Via WeTransfer ontvangen wij graag iedere maand de mooiste foto’s en bijpassende teksten van jullie kindje.

Maak het album compleet met de gegevens van jullie kindje (gewicht en lengte) of de mijlpalen die hij of zij bereikt heeft per maand. Voor de kleine is het natuurlijk super leuk om later te lezen wat jullie allemaal gedaan hebben in het eerste jaar.

2 | Wij verzorgen voor jullie het ontwerp

Na een persoonlijk gesprek zullen we een eerste opzet van het album ontwerp maken. Vervolgens plaatsen we maandelijks de aangeleverde foto’s en teksten in het album ontwerp. De foto’s zullen we indien nodig een standaard bewerking geven, waardoor ze geschikt zijn om te drukken en beter tot hun recht komen in het album. Elke maand ontvangen jullie een preview van afgelopen maand, zodat eventuele wijzigingen alvast bijgewerkt kunnen worden.

3 | Jullie ontvangen een prachtig fotoalbum

Na het eerste jaar van jullie kindje, bespreken we samen het album en zullen de laatste wijzigingen verwerkt worden. De omslag is helemaal naar wens samen te stellen. Zo kan er gekozen worden uit verschillende kleuren en soorten kaften. Na goedkeuring op het ontwerp wordt het album gedrukt, zodat jullie het album nog vele jaren met jullie kindje kunnen doorbladeren.


Album

Het complete eerste jaar van jullie kindje

Stel je eigen album samen!
Je kiest zelf je favoriete design, kleur, cover materiaal en papiersoort waarbij je ruime keuze hebt uit veel mooie kleuren en materialen van geweldige kwaliteit! De omslag van het album is daarnaast verder te personaliseren met een fotocover, embossing van namen of UV print. Zo krijg je een uniek fotoalbum dat helemaal bij je past!

Album inclusief:

 • Lay-flat pagina’s (album blijft mooi recht open liggen)
 • Luxe fotoalbum 25 x 25 cm met 50 spreads (100 pagina’s)
 • Gepersonaliseerde omslag (soort kaft, materiaal en kleur zijn zelf te kiezen)
 • Ontwerp binnenzijde album (keuze uit verschillende templates, aan te passen naar wensen)
 • Kleuren, lettertypen en lay-out aan te passen naar wens
 • Ruimte voor mijlpalen en eerste keren
 • Een mix mogelijk van eigen gemaakte foto’s en fotoshoots door Essenza Fotografie (afhankelijk van het gekozen pakket)
 • Door jullie aangeleverde foto’s worden gecontroleerd op kwaliteit, geschikt gemaakt voor het afdrukken en eventueel bewerkt en/of deels omgezet naar zwart/wit
 • Toevoegen van gegevens en teksten is mogelijk. Zo kunnen alle leuke, mooie en bijzondere momenten ook omschreven worden
 • Het album ontwerp wordt maandelijks of per kwartaal bijgewerkt met door jullie aangeleverde foto’s, tekst en mijlpalen
 • Iedere maand of kwartaal een voorbeeld van het ontwerp voor goedkeuring
 • Na het eerste jaar het complete ontwerp ter goedkeuring

Extra opties

Maak het album compleet met verschillende fotoshoots

Het is mogelijk het door jullie gekozen fotoalbum pakket uit te breiden met (extra) fotoshoots, een upgrade van het album of extra’s zoals illustraties van mijlpalen en eerste keren, en grafieken van lengte en gewicht.

Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsfotoshoot, babyfotoshoot, 3 maanden fotoshoot, 6 maanden fotoshoot, 9 maanden fotoshoot, gezinsfotoshoot, kraamreportage, cake smash fotoshoot, kraamfeest fotoreportage, day in the life reportage, mijn eerste hapjes fotoshoot of een mini Moederdag of Vaderdag fotosessie.

Pakketten en tarieven

Kies een pakket passend bij jullie wensen

Er zijn meerdere opties voor jullie Baby’s eerste jaar fotoalbum. Zo kunnen jullie een album laten maken met foto’s die jullie zelf aanleveren, of jullie eigen foto’s combineren met professionele foto’s door 1 of meerdere fotoshoots bij het album te boeken.

Alle opties voor onze pakketten staan overzichtelijk op een rij bij Pakketten en tarieven.

Jullie kindje is al ouder?

Het album laten maken na het eerste jaar

Wanneer jullie kindje al ouder is en jullie nog geen fotoalbum(s) hebben helpen we graag. In overleg bepalen we de stijl, vormgeving en wat jullie belangrijk vinden en maken we een ontwerp op maat.

Jullie sturen ons in 1 keer of in gedeeltes de foto’s, gegevens zoals lengte en gewicht (en andere informatie die jullie graag terug willen zien in het album) en eventueel teksten die bij de foto’s geplaatst moeten worden. Wij maken het ontwerp voor jullie en werken deze bij tijdens de aanlevermomenten. Wanneer het ontwerp klaar is en jullie helemaal tevreden zijn,  wordt het album afgedrukt in een professioneel fotoalbum.

Het is ook mogelijk om ieder jaar een prachtig fotoalbum te maken, die qua ontwerp en vormgeving bij elkaar passen.