Babyfotografie: Lieve fotoshoot meisje – Zwolle, Overijssel

Babyfotografie: Lieve fotoshoot meisje – Zwolle, Overijssel

De tweede babyfotoshoot van deze lieve baby alweer. Iedere twee maanden zetten we haar op de foto het eerste levensjaar. En wat is ze gegroeid in vergelijking met de eerste fotoshoot! Een vrolijke meid die het erg leuk vond haar tong uit te steken naar de camera, waardoor we ook erg gelachen hebben om de gekke gezichten die ze trok. Tijdens deze fotoshoot hebben we vooral veel foto’s gemaakt van het jonge gezinnetje samen. Een mooie herinnering voor later! Daarnaast hebben we haar weer in het mandje met roze kleedje gelegd die we tijdens de eerste fotoshoot ook gebruikt hadden. Paste ze daar vorige keer nog prima in, nu staken haar voetjes toch al een eindje buiten de mand.

Ze hield ons in ieder geval de hele tijd goed in de gaten en vond de camera wel interessant. Ook al nam ze na een tijdje toch ineens een soort boks houding aan, zo schattig! Na de vermoeiende fotoshoot was het tijd voor haar om naar bed te gaan en kunnen wij, wederom, niet wachten tot de volgende fotoshoot!

Referentie:

“Ons meisje is alweer een stuk gegroeid ten opzichte van de eerste fotoshoot. Nieuwsgierige blauwe kijkers houden de camera goed in de gaten. Behalve tijdens het drinken van het flesje melk. Dat blijft toch het meest interessant. Wederom prachtige foto’s!” Zonder naamsvermelding

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.