Baby fotografie Yara & gezin – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Baby fotografie Yara & gezin – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Eigenlijk had Floor een zwangerschapsfotoshoot gewild, maar toen ze de afspraak hiervoor wilde maken bleek al snel dat dit niet meer ging lukken. Baby Yara was al onderweg. Daarom werd de zwangerschapsfotoshoot omgezet in een baby fotoshoot. De 3 weken oude Yara bleek direct al een echt model te zijn, ze keek met haar grote ogen volop rond en de camera vond ze ook ontzettend interessant. Haar grote zus Lieuwke was natuurlijk trots en had een mooie rozet op haar shirt met het woord “zus” erop. Tijdens de eerste fotosessie van de fotoshoot zijn dan ook lieve foto’s gemaakt van Lieuwke en Yara samen. Daarna was het tijd voor een kop koffie en de eerste foto’s van het hele gezin samen, zowel buiten als binnen. In de tuin werden de eerste gezinsfoto’s gemaakt, waarna we allemaal naar de slaapkamer van Floor en Friso gingen voor de tweede serie gezinsfoto’s waar we de ideale achtergrond vonden.

In de babykamer zagen we al snel veel leuke zelfgemaakte dingen en vrolijke kleurtjes. Wat een leuke kamer heeft deze kleine meid! Wij willen Floor en Friso bedanken voor de leuke fotoshoot van jullie gezin!

Referentie:

“Toen Yara drie weken oud was, lieten we een echte ‘babyfotoshoot’ maken. Het viel nog niet mee om iedereen er op tijd op haar best uit te laten zien, maar om 9.30u zaten we er klaar voor: Yara in haar roze ruitje, Lieuwke in haar lievelingsrok van oma en ik in mijn nieuwe setje. Friso koos voor mooie zachte tinten. Het zou een mooie zomerdag worden, dus het licht was goed. Eerst zetten we het tuinbankje midden in tuin en lieten ons fotograferen in het groen. Daarna zaten we met z’n allen op het grote bed, waar het licht het mooiste was. Yara keek steeds heel rustig om zich heen, met haar heldere, donkere blik. Ze staat er dan ook op haar allermooist op. Lieuwke is wel gewend om te poseren en was trots om met haar kleine zusje op de foto te mogen. Dat kun je zien op de prachtige foto’s in de tuin: ze zit stralend tussen ons in met haar zusje op schoot. Voor Friso en mij was het even wennen, maar we knuffelden gewoon met Yara zoals altijd, en dat heeft een paar prachtige foto’s opgeleverd. De fotosessie was een leuke gebeurtenis; een bijzondere herinnering aan de eerste weken met z’n vieren.” Floor & Friso

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.