Baby fotoshoot in Zwolle, Louise

Baby fotoshoot in Zwolle, Louise

Baby fotoshoot in Zwolle, Louise – De tweede fotoshoot van baby Louise en haar ouders Jasper en Marije. Louise was alweer een stuk gegroeid sinds haar eerste baby fotoshoot. Erg leuk om te zien! Haar ouders hebben namelijk gekozen voor het ‘zwanger en baby’s eerste jaar’ fotopakket. Een zwangerschapsfotoshoot gevolgd door 4 fotoshoots in het eerste jaar. Wij kijken uit naar de volgende baby fotoshoot van Louise in de lente.

baby-fotoshoot-fotograaf-zwolle-04baby-fotoshoot-fotograaf-zwolle-01

Baby fotoshoot in Zwolle

Een baby fotoshoot maken we meestal bij de ouders thuis. Zo maakten we bovenstaande fotoshoot bij de ouders thuis in Zwolle. Een baby fotoshoot kan een newborn fotoshoot zijn wanneer jullie kindje net een aantal weken oud is, maar ook wanneer jullie baby iets ouder is, is het leuk om een fotoshoot te laten maken! Of laat ieder kwartaal een mooie fotoserie maken! Zo leuk om na het eerste jaar deze foto’s te bundelen in een mooi album. Deze ouders kozen bijvoorbeeld voor een pakket met meerdere fotoshoots tijdens het eerste jaar van hun dochter. Meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Lees dan hier verder: Babyfotoshoot.

Ben je op zoek naar een Babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.