Baby fotoshoot op mooie locatie – Hof van Windesheim, Windesheim (Zwolle) | Fotograaf Zwolle

Baby fotoshoot op mooie locatie – Hof van Windesheim, Windesheim (Zwolle) | Fotograaf Zwolle

blog_babyfotoshoot_fotograaf_zwolle_0031

Alweer tijd voor de vierde babyfotoshoot van deze kleine meid, die een jaar lang iedere twee maanden door ons gefotografeerd wordt. Zo leuk om haar te zien groeien! Dit was de eerste fotoshoot op locatie. In eerste instantie zouden we de fotoshoot in het Engelse Werk doen, maar vanwege verwachte regen werd de week voor de fotoshoot besloten toch een alternatieve locatie te zoeken. En dan het liefst iets met een mooie oude schuur. Dat was onze opdracht en dus besloten we op zoek te gaan naar een dergelijke locatie. Via Twitter kregen we vervolgens een reactie van Hof van Windesheim en werden we hartelijk welkom geheten toen we een kijkje wilden komen nemen.

Hof van Windesheim is een zorgboerderij waar ‘talenten’ helpen bij de werkzaamheden. Een mooie kijk op dingen en de locatie bleek ook nog eens perfect! Mooie oude muren, deuren en leuke details, na het zien van de locatie waren wij direct enthousiast en tijdens een telefoontje naar de ouders van ons fotomodel werd al snel besloten dat dit de locatie zou worden voor de fotoshoot.

De fotoshoot zelf was super leuk, ook al had de kleine meid vandaag niet zoveel zin om te lachen. Stiekem wel zodra de camera even niet op haar gericht was natuurlijk, dat zal je net zien! Maar dat hoort er soms een beetje bij. Maakt de fotoshoot niet minder leuk en we hebben weer mooie familieportretten kunnen maken. De beschikbare achtergronden bleken ook bij de ouders goed in de smaak te vallen, terwijl de kleine meid meer oog had voor het gras. De eerste keer dat ze echt gras zag, laat staan voelen, dus dat was enorm interessant en ze bleef maar plukken. Als laatste locatie gingen we de schuur in en werden lieve portretten gemaakt bij een staldeur.

We willen Hof van Windesheim graag bedanken voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om op deze prachtige locatie te fotograferen!

Referentie:

“Gezellig om op locatie foto’s te laten maken van ons en/met onze kleine meid. Ze heeft zich goed vermaakt en keek nieuwsgierig om haar heen. Een paard? Nee, dat had ze nog nooit gezien. En, wat zijn dat toch voor interessante groene sprietjes?” We zijn op de helft van alle fotoshoots en kunnen nu al terugkijken op een geweldig resultaat. Dat belooft nog veel mooie foto’s voor de volgende shoots!” Zonder naamsvermelding
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.