Baby fotoshoot Zwolle – Bowie

Baby fotoshoot Zwolle – Bowie

Baby fotoshoot Zwolle – Bowie. Een paar maanden geleden mochten we de zwangerschapsfotoshoot van Toninho en Sabine vastleggen. Na de geboorte van hun zoontje Bowie wilden ze ook een babyfotoshoot bij hun thuis laten maken. Met 4 weken oud had Bowie al een mooie donkere bos haar. Op de slaapkamer van Toninho en Sabine bleek het licht het mooiste en hebben we de foto’s van Bowie alleen en samen met zijn trotse ouders samen gemaakt. Toninho en Sabine, bedankt voor wederom een hele leuke fotoshoot! Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

Baby fotoshoot Zwolle Baby fotoshoot Zwolle Baby fotoshoot Zwolle Baby fotoshoot Zwolle

Baby fotoshoot Zwolle

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Zwolle. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.