Baby fotoshoot Zwolle – Joep

Baby fotoshoot Zwolle – Joep

Een paar maanden geleden mochten we de zwangerschapsfotoshoot van Anneke en Arjan vastleggen. Nu hun zoon Joep geboren is volgde de baby fotoshoot bij dit leuke stel thuis. De vorige keer dat we bij Anneke en Arjan thuis waren ze nog volop bezig met de babykamer, maar inmiddels was de kamer van Joep af en prachtig geworden! Op de slaapkamer van Anneke en Arjan bleek het licht het mooiste en hebben we de foto’s van Joep alleen (met o.a. zijn super leuke New Member pakje) en samen met zijn trotse ouders samen gemaakt. Anneke en Arjan, bedankt voor wederom een hele leuke fotoshoot! Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

baby-fotoshoot-zwolle-001 baby-fotoshoot-zwolle-002 baby-fotoshoot-zwolle-003

Baby fotoshoot Zwolle

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer jullie baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Zwolle. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouders en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die jullie kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouders die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.