Baby fotoshoot Zwolle – Minde

Baby fotoshoot Zwolle – Minde

Baby fotoshoot Zwolle – Minde. Het is zo leuk om meerdere fotoshoots van een gezin te mogen maken! Jeroen en Irinne hadden na de geboorte van hun eerste dochter Sonne het eerste jaar meerdere fotoshoots laten maken, van newborn tot 1 jaar oud met het Baby’s eerste jaar fotopakket. Dit mochten we nog een keer doen toen hun tweede dochter Fieke geboren werd, en nu een aantal jaren later dochter Minde geboren is, mogen we weer het eerste jaar meerdere fotoshoots maken. Zo leuk! Deze newborn fotoshoot was bij Jeroen en Irinne thuis, waar ook Sonne en Fieke trots op de foto gingen met Minde. Jeroen en Irinne, bedankt voor weer een hele leuke fotoshoot en geniet van Minde en jullie complete gezin! Hier alvast een voorproefje van deze baby fotoshoot.

baby-fotoshoot-zwolle-001 baby-fotoshoot-zwolle-003 baby-fotoshoot-zwolle-004 baby-fotoshoot-zwolle-005

Baby fotoshoot Zwolle

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Zwolle. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.