Baby fotoshoot Zwolle – Renske

Baby fotoshoot Zwolle – Renske

Baby fotoshoot Zwolle – Renske. Een tijdje geleden mochten we de zwangerschap van Nienke vastleggen. En nu was het tijd voor de baby fotoshoot van Renske. We kwamen binnen in een huis vol met kaartjes en grote broer Jelmer die vol energie zat. Boven maakten we eerst een fotoserie van Renske alleen, gevolgd door een serie foto’s samen met Jelmer en Nienke. Hier alvast een klein voorproefje van de baby fotoshoot van Renske.

baby-fotoshoot-zwolle-001 baby-fotoshoot-zwolle-004

Baby fotoshoot Zwolle

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij je thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij je thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de moeder thuis in Zwolle. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van je kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.