Baby fotoshoot

Baby lifestyle fotoshoot

Een bijzondere periode in jullie leven, de geboorte van jullie baby. Een mooie baby fotoshoot mag dan eigenlijk niet ontbreken. Tijdens een baby lifestyle fotoshoot maken we een mooie fotoserie van jullie baby en samen met jullie als ouder(s) en/of al oudere kinderen.

baby fotoshoot

Lifestyle fotoshoot

Een lifestyle fotoshoot is net wat anders dan een geposeerde babyfotoshoot. Bij een lifestyle fotoshoot gaat het echt om de bijzondere alledaagse geniet momenten. Geen baby op een kleedje of in een mandje, maar lekker bij jullie in de armen.

Een lifestyle fotoshoot maken we meestal ongeveer 4 weken na de geboorte van jullie kindje. We komen dan altijd bij jullie thuis voor de fotoreportage. Zo hoeven jullie niet naar een fotostudio en blijft jullie kindje in zijn/haar eigen omgeving. Daarnaast geeft het ons de gelegenheid om naast mooie foto’s van jullie baby en gezin ook foto’s te maken van details van de babykamer, knuffels, schoentjes e.d. De fotoshoot zal ongeveer 1,5 uur duren.

Baby fotoshoot

Naast een baby lifestyle fotoshoot is ook te kiezen voor een kraamreportage. Hierbij worden tijdens een ochtend of middag liefdevolle momenten tijdens een dag in de kraamweek vastgelegd. Niet geposeerd, maar deze bijzondere momenten vastgelegd zoals ze echt zijn. Hierbij kunnen jullie denken aan het geven van een badje, lekker knuffelen met jullie baby, een voedingsmoment, interactie met eventuele oudere kinderen, kraamvisite, verschonen, versieringen in huis en details in de babykamer. Meer informatie over een kraamreportage is te vinden op: Kraamreportage.

Ook is het mogelijk om tijdens het eerste levensjaar van jullie baby meerdere fotoshoots te maken. Of wat dacht je van een cake smash fotoshoot om de eerste verjaardag van jullie kind te vieren? Leuk om met deze foto’s een persoonlijke verjaardagkaart te maken!

Foto pakketten

Combineer jullie fotoshoot met digitale foto’s en extra’s

Boek je fotoreportage dit jaar extra voordelig! Bekijk de voordelige jubileumpakketten.

Zwanger & Baby Lifestyle Basis

– 1 x zwanger fotoshoot
– 1 x baby lifestyle fotoshoot
– Duur: 1,5 per fotoshoot
– Locatie naar keuze

– 2 x 5 digitale foto’s als download


Per fotoshoot

Zwanger en Baby Basis | € 210,00

Totaal € 420,00

Baby Lifestyle Basis

– 1 x baby lifestyle fotoshoot
– Duur: 1,5 uur
– Fotoshoot bij jullie thuis


– 5 digitale foto’s als download


Fotoshoot Basis | € 225,00

Baby Lifestyle Extra

– 1 x baby lifestyle fotoshoot
– Duur: 1,5 uur
– Fotoshoot bij jullie thuis


– 10 digitale foto’s als download


Fotoshoot Extra | € 275,00

Baby’s eerste jaar

– 4 x baby / gezin lifestyle fotoshoot
– Duur: 1,5 uur per fotoshoot
– Locatie naar keuze


– 4 x 5 digitale foto’s als download
– 1 x Luxe foto album 15 x 15 cm

Per fotoshoot

Baby’s eerste jaar | € 200,00

Totaal € 800,00 (incl. Luxe album)

Kraamreportage Basis

– Ochtend of middag tijdens de kraamweek vastgelegd
– Aantal uren: 3 tot 4 uur fotografie
– Alle foto’s in hoge resolutie als download (Minimaal 50 foto’s)
– Luxe foto album 15 x 15 cm | 12 pagina’s


Kraamreportage Basis | € 425,00

Day in the life: Babyshower of Kraamfeest

– Dag in jullie leven vastgelegd
– Keuze uit alle “Day in the Life” fotoshoots
– Aantal uren: 3 uur fotografie
– Alle foto’s in hoge resolutie als download (Minimaal 50 foto’s)
– Luxe foto album 15 x 15 cm | 12 pagina’s

Day in the Life Basis | € 425,00

Fotoshoot in het weekend

Een baby lifestyle fotoshoot laten maken in het weekend? Dat kan! Er is dan wel een speciaal tarief van 45,00 euro bovenop de fotoshoot prijs.

Werkwijze

Nadat we de fotoshoot hebben gemaakt ontvangen jullie binnen 2 tot 3 weken het wachtwoord van jullie persoonlijke online fotogallery waaruit jullie de digitale foto’s in hoge resolutie kunnen kiezen die bij jullie fotoshoot inbegrepen zijn. Eventueel zijn hier ook extra digitale foto’s, foto afdrukken op fotopapier, canvas, plexiglas, hout of aluminium te bestellen. Ook is het mogelijk een luxe fotoalbum te bestellen.

Maak direct een afspraak voor een mooie fotoserie van jullie baby!

Het eerste levensjaar van jullie kleine gaat zo snel voorbij, een bijzondere en mooie periode die het waard is om vast te laten leggen. Mail naar info@essenza-fotografie.nl wanneer jullie je kindje verwachten. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met jullie op. Daarnaast houden we in onze agenda rekening met de verwachte periode waarbinnen de fotoshoot plaats zal vinden. Ook wanneer jullie kindje er al is maken we graag een afspraak voor een mooie fotoshoot. Bellen kan op werkdagen natuurlijk ook naar 06-44107399.

Uitgelicht

Voorbeelden van Baby lifestyle fotoshoots