Baby- en gezinsfotoshoot Patricia, Rik, Dilan, Jordi en Lise – Zwolle, Overijssel

Baby- en gezinsfotoshoot Patricia, Rik, Dilan, Jordi en Lise – Zwolle, Overijssel

Eind vorig jaar hadden Patricia en Rik al een zwangerschapsfotoshoot laten maken toen Patricia zwanger was van dochter Lise. Nu, een half jaar later, was het tijd voor een baby-en gezinsfotoshoot op locatie. Het was prachtig weer en al snel bleek dat de twee zoons, Dilan en Jordi (die tijdens de zwangerschapsfotoshoot alles behalve op de foto wilden) nu duidelijk meer zin in de fotoshoot hadden. Iedereen was vrolijk en had zin in het maken van de foto’s. We begonnen met het maken van een aantal gezinsfoto’s, waarna de jongens even mochten spelen met een bellenblaas en een balspel met klittenband die ze meegenomen hadden. Ondertussen werden er ook wat bellen langs Lise geblazen, die hier vrolijk naar keek. Even later besloten we door te lopen naar de speeltuin in het park waar we de volgende serie foto’s zouden gaan maken. Zo werden er spontane foto’s gemaakt van de jongens op de schommels en van de glijbaan en van het hele gezin in de klimtouwen. Patricia en Rik, bedankt voor weer een leuke fotoshoot!

Referentie:

“Na een eerste, succesvolle, fotoshoot van een zwangere Patricia, was onze dochter Lise in juli zo groot dat het tijd werd om deel 2 van de fotoshoot te voltooien. Bij de eerste fotoshoot in december was het buiten nogal koud en sneeuwerig, wat met name de foto’s met onze andere twee kinderen niet ten goede kwam; die hadden weinig trek om de kou te trotseren voor een paar foto’s. Van die koude hadden we nu geen last; het was heerlijk weer en zo mogelijk was er teveel zon om overal te kunnen fotograferen. Op voor de kinderen bekend terrein werden nu weer talloze spontane foto’s gemaakt waarbij diverse speelattributen gebruikt werden. Mede door het vakwerk maar niet in de laatste plaats het geduld van Miranda en Ester heeft dit wat ons betreft weer geresulteerd in schitterende foto’s. Dames hartelijk dank voor de leuke shoots, de mooie foto’s en voor het blijven attenderen op van alles en nog wat ;-)” Patricia en Rik

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.