Baby lifestyle fotoshoot Hattem

baby lifestyle fotoshoot Hattem

Baby lifestyle fotoshoot Hattem

Baby lifestyle fotoshoot Hattem. Het was alweer een paar jaar geleden dat ik bij dit gezin een baby lifestyle fotoshoot mocht maken. Ook voor hun tweede zoontje Lars, wilden zijn ouders Debbie en Gerrit deze mooie momenten vastleggen als herinnering voor later. Het is zo leuk om bij een gezin terug te mogen komen! We begonnen met het maken van een aantal gezinsfoto’s bij de ouders op bed. Daarna mocht grote broer Sven zijn broertje vasthouden. Wat een trots gezichtje!
De kleine Lars werd tussendoor even verschoond door zijn moeder. Op bed kreeg hij een lief kusje van Sven. Ook zijn ouders gingen samen met hem op de foto. Beneden maakten we nog een aantal foto’s en werd er heerlijk gespeeld met Duplo.

Gerrit, Debbie, Sven en Lars, bedankt voor de leuke fotoshoot!

babylire style fotoshoot Hattem babyfotoshoot Hattem babylire style fotoshoot Hattem baby fotoshoot Hattem Broetjes fotoshoot Gezinsfotoshoot babylire style fotoshoot Hattem Moeder en zoon babylire style fotoshoot Hattem babyfotoshoot Hattem Babyfotoshoot Hattem Day in the life fotoshoot

Baby lifestyle fotoshoot Hattem

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Hattem. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Hattem, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.