Baby lifestyle fotoshoot Meppel – Noor

Baby lifestyle fotoshoot Meppel – Noor

Baby lifestyle fotoshoot Meppel – Noor. Na de geboorte van hun dochter Noor, kregen we een mailtje van Nina of we nog ruimte hadden om een baby lifestyle fotoshoot te maken. Haar man Marijn was namelijk jarig en het leek haar leuk om een fotoshoot cadeau te geven. Omdat er net een plekje vrij gekomen was konden we het weekend erop al afspreken. Bij binnenkomst zat Nina met haar dochter in haar armen. Zo mooi! We begonnen met een aantal foto’s van het gezin op de bank en daarna maakte we op bed en in Noor haar kamer nog een aantal foto’s. Tussendoor was er tijd voor een voeding en werd haar luier verschoond. Ook mooie momenten om tijdens een baby lifestyle fotoshoot vast te leggen!

Marijn, Nina en Noor, bedankt voor de mooie momenten die ik van jullie gezin vast heb mogen leggen!

baby lifestyle fotoshoot meppelbaby lifestyle fotoshoot meppelbaby lifestyle fotoshoot meppelbaby lifestyle fotoshoot meppelbaby lifestyle fotoshoot meppel

Baby lifestyle fotoshoot Meppel

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Meppel. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Pesse, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.