Baby lifestyle fotoshoot Nieuwlande

Baby lifestyle fotoshoot Nieuwlande

Baby lifestyle fotoshoot Nieuwlande | Jaren geleden mochten we de newborn fotoreportage van Mila maken. En nu zij grote zus geworden was van Roos, werden we weer gevraagd om een babyfotoshoot te maken. Roos lag lekker bij haar vader in de armen, terwijl Mila een mooie tekening maakte. Een heleboel mooie en lieve familiemomentjes volgden. Lekker samen knuffelen, kleine handjes bewonderen, Mila die écht even op het neusje van haar zusje moest drukken, verschonen en een flesje. Alle konijnenknuffels (wie herkent ze niet!) werden opgezocht en door Mila netjes op de rand van de box gezet. En we maakten nog een paar foto’s op een mooi roze kleedje. Tijdens de fotoshoot van Mila was gevraagd of we een foto van bovenaf met haar konijn konden maken. Dus extra leuk om nu dezelfde foto ook van Roos te maken. Mila bleek zelf ook een goede fotografe en een telefoon in haar hand maakte ze ondertussen mooie detailfoto’s van de schattige voetjes van haar zusje en van de tekst die op haar rompertje stond. Een leuke fotoshoot, bedankt!

baby lifestyle fotoshoot Nieuwlande

Baby lifestyle fotoshoot Nieuwlande

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Nieuwlande. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Nieuwlande, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.