Baby lifestyle fotoshoot Pesse – Stan

Baby lifestyle fotoshoot Pesse – Stan

Baby lifestyle fotoshoot Pesse – Stan. Wat een mooie liefdevolle momenten mocht ik vastleggen bij Chantal en Gerwalt thuis na de geboorte van zoon Stan. Kleine Stan lag zo tevreden bij zijn moeder in haar armen. Lekker slapen en af en toe een schattig lachje op zijn gezicht. Vol trots keek Chantal naar haar zoon en pakte zijn handje vast. Gerwalt was ondertussen bezig met het ophangen van de laatste kaartjes. En dat waren er veel! Ook was Stan al goed verwend met heel veel mooie cadeau’s. Van schoentjes, tot een loopauto, knuffels, speelgoed en een flapjesboek. Een nieuw begrip voor de kersverse vader. Er komt ook zoveel op je af na de geboorte van een kindje. Zo herkenbaar! Na het ophangen van de kaartjes kwam Gerwalt erbij zitten en werd er uitgebreid geknuffeld, de kleine handjes van Stan vastgehouden en keken de trotse ouders elkaar liefdevol aan. Wat een mooie momenten om vast te mogen leggen!

Stan had ondertussen een beetje honger gekregen en na een aantal voedingsfoto’s kon ik nog wat details in de babykamer vastleggen. Wat een leuke kamer! En met een papa die een eigen hoveniersbedrijf heeft kon een shirtje met het bedrijfslogo natuurlijk niet ontbreken. Heel leuk! Na de voeding lag Stan weer heerlijk in zijn moeders armen. Eerst slapend, daarna helder rondkijkend. Weer heel tevreden. Chantal en Gerwalt, bedankt voor de mooie momenten die ik van jullie gezin vast mocht leggen!

baby lifestyle fotoshootbaby lifestyle fotoshootbaby lifestyle fotoshootbaby lifestyle fotoshootbaby fotoshoot Pessebaby lifestyle fotoshootbaby fotoshoot Pessebaby fotoshoot Pessebaby fotoshoot Pessegeboortekaartjebaby fotoshoot Pessebabykamer jongenbaby fotoshoot Pessebaby fotoshoot Pessebaby fotoshoot Pessebaby fotoshoot Pessebaby fotoshoot Pesse

Baby lifestyle fotoshoot Pesse

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Pesse. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Pesse, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.