fbpx

Baby’s eerste album maken tijdens het eerste jaar

baby fotoshoot
baby foto album

Baby’s eerste album maken tijdens het eerste jaar

Je mooiste herinneringen in een prachtig album! Wanneer jullie kindje nog geboren moet worden of nog geen jaar oud is, kunnen we tijdens het eerste jaar het fotoalbum van jullie kindje iedere maand bijhouden. In overleg bepalen we de stijl, vormgeving en wat jullie belangrijk vinden en maken we een ontwerp op maat.

Het Baby’s eerste jaar fotoalbum is te kiezen met alleen foto’s die door jullie zelf aangeleverd worden, maar kan ook in combinatie met fotoshoot(s) van de zwangerschap, kraamweek, day in the life, baby of bijvoorbeeld gezin geboekt worden.

Jullie sturen ons iedere maand foto’s, gegevens zoals lengte en gewicht (en andere informatie die jullie graag terug willen zien in het album) en eventueel teksten die bij de foto’s geplaatst moeten worden. En wij werken het ontwerp van jullie fotoalbum iedere maand voor jullie bij. Aan het eind van het jaar bladeren jullie een prachtig fotoalbum door!

Album inclusief:

 • Lay-flat pagina’s (album blijft mooi recht open liggen)
 • Luxe fotoalbum 25 x 25 cm met 50 spreads (100 pagina’s)
 • Gepersonaliseerde omslag (soort kaft, materiaal en kleur zijn zelf te kiezen)
 • Ontwerp binnenzijde album (keuze uit verschillende templates, aan te passen naar wensen)
 • Kleuren, lettertypen en lay-out aan te passen naar wens
 • Ruimte voor mijlpalen en eerste keren
 • Een mix mogelijk van eigen gemaakte foto’s en fotoshoots door Essenza Fotografie (afhankelijk van het gekozen pakket)
 • Door jullie aangeleverde foto’s worden gecontroleerd op kwaliteit, geschikt gemaakt voor het afdrukken en eventueel bewerkt en/of deels omgezet naar zwart/wit
 • Toevoegen van gegevens en teksten is mogelijk. Zo kunnen alle leuke, mooie en bijzondere momenten ook omschreven worden
 • Het album ontwerp wordt maandelijks of per kwartaal bijgewerkt met door jullie aangeleverde foto’s, tekst en mijlpalen
 • Iedere maand of kwartaal een voorbeeld van het ontwerp voor goedkeuring
 • Na het eerste jaar het complete ontwerp ter goedkeuring

Extra opties:

Het is mogelijk het door jullie gekozen fotoalbum pakket uit te breiden met (extra) fotoshoots, een upgrade van het album of extra’s zoals illustraties van mijlpalen en eerste keren, en grafieken van lengte en gewicht.

Denk bijvoorbeeld aan een zwangerschapsfotoshoot, babyfotoshoot, 3 maanden fotoshoot, 6 maanden fotoshoot, 9 maanden fotoshoot, gezinsfotoshoot, kraamreportage, cake smash fotoshoot, kraamfeest fotoreportage, day in the life reportage, mijn eerste hapjes fotoshoot of een mini Moederdag of Vaderdag fotosessie.

Pakketten en tarieven

Er zijn meerdere opties voor jullie Baby’s eerste jaar fotoalbum. Zo kunnen jullie een album laten maken met foto’s die jullie zelf aanleveren, of jullie eigen foto’s combineren met professionele foto’s door 1 of meerdere fotoshoots bij het album te boeken. Alle opties voor onze pakketten staan overzichtelijk op een rij bij Pakketten en tarieven.