Fotoalbum service – Baby’s eerste jaar babyboek

Fotoalbum service – baby’s eerste jaar babyboek

Heb je veel foto’s van jullie kindje digitaal in mapjes staan en zie je er tegenop om deze te verwerken in een fotoalbum? Of heb je hier gewoon geen tijd voor? Heel herkenbaar! We horen dit zo vaak en dat is jammer. Want al die waardevolle momenten, mijlpalen en eerste keren die jullie kindje heeft beleefd het eerste jaar terug kijken op de computer, dat doe je nou eenmaal niet zo snel. Daarom helpen wij graag met het maken van een mooi ontwerp voor jullie fotoalbum. Op basis van jullie wensen zodat je binnenkort lekker in jullie eigen fotoalbum kan bladeren. En al die waardevolle momenten keer op keer kunnen herbeleven!

Wij bieden geen standaard fotoalbum, maar een album afgestemd op jullie wensen. Willen jullie een album met voornamelijk foto’s? Of meer een combinatie van een invulboek en fotoboek? Het kan allemaal! Geen standaard vragen en volgorde zoals bij een standaard invulboek, maar wel ruimte voor het plaatsen van teksten, weetjes, eerste keren en mijlpalen die jullie belangrijk vinden. En natuurlijk is er veel ruimte voor het plaatsen van veel foto’s als prachtige herinnering voor later!

babyboek

Tijdens het eerste jaar van jullie kindje een album laten maken

Wanneer jullie kindje nog geboren moet worden of nog geen jaar oud is, kunnen we tijdens het eerste jaar het fotoalbum van jullie kindje iedere maand bijhouden. In overleg bepalen we de stijl, vormgeving en wat jullie belangrijk vinden en maken we een ontwerp op maat.

Het Baby’s eerste jaar fotoalbum is te kiezen met alleen foto’s die door jullie zelf aangeleverd worden, maar kan ook in combinatie met fotoshoot(s) van de zwangerschap, kraamweek, day in the life, baby of bijvoorbeeld gezin geboekt worden.

Jullie sturen ons iedere maand foto’s, gegevens zoals lengte en gewicht (en andere informatie die jullie graag terug willen zien in het album) en eventueel teksten die bij de foto’s geplaatst moeten worden. En wij werken het ontwerp van jullie fotoalbum iedere maand voor jullie bij. Aan het eind van het jaar bladeren jullie een prachtig fotoalbum door!

Interesse in een Baby’s eerste jaar fotoalbum en moet jullie kindje nog geboren worden of is jullie kindje nog geen jaar oud? Meer informatie is te lezen op: Baby’s eerste fotoboek

Jullie kindje is al ouder, maar jullie willen nog een album laten maken

Ook wanneer jullie kindje al ouder is en jullie nog geen fotoalbum(s) hebben helpen we graag. In overleg bepalen we de stijl, vormgeving en wat jullie belangrijk vinden en maken we een ontwerp op maat.

Jullie sturen ons in 1 keer of in gedeeltes de foto’s, gegevens zoals lengte en gewicht (en andere informatie die jullie graag terug willen zien in het album) en eventueel teksten die bij de foto’s geplaatst moeten worden. En wij werken het ontwerp van jullie fotoalbum voor jullie bij. Wij maken het ontwerp voor jullie en werken deze bij tijdens de aanlevermomenten. Wanneer het ontwerp klaar is en jullie helemaal tevreden zijn wordt het album afgedrukt in een professioneel fotoalbum.

Het is ook mogelijk om ieder jaar een prachtig fotoalbum te maken, die qua ontwerp en vormgeving bij elkaar passen.

Interesse in een Baby’s eerste jaar fotoalbum en moet jullie kindje nog geboren worden of is jullie kindje nog geen jaar oud? Meer informatie is te lezen op: Baby’s eerste fotoboek

babyboek zwangerschap

Fotoalbum in combinatie met fotoshoot(s)

Wanneer jullie kindje nog geboren moet worden of hij of zij nog geen jaar oud is kan je bij het Baby’s eerste jaar fotoalbum 1 of meerdere fotoshoots boeken. Zo combineer je jullie eigen foto’s met professionele foto’s van bijvoorbeeld de zwangerschap, de kraamweek, een babyfotoshoot of gezinsfoto’s tijdens het eerste jaar.

In de pakketten waaruit jullie kunnen kiezen voor het Baby’s eerste jaar album is er de keuze uit een album zonder fotoshoots of een fotoalbum met 2 of meer fotoshoots.

Opties fotoalbum

Onze fotoalbums zijn helemaal naar wens samen te stellen. Zowel qua inhoud als de kaft. De inhoud van jullie album maken we op maat. De kaft van jullie album kunnen jullie zelf samenstellen. Er kan gekozen worden tussen linnen of kunstleder, wel of geen foto(‘s) op de kaft en er is ruime keuze uit heel veel kleuren. Zo krijgen jullie een uniek fotoalbum dat helemaal bij jullie past.

Meer lezen over onze fotoalbums? Je leest er alles over bij Fotoalbum opties.

Pakketten en tarieven

Er zijn meerdere opties voor jullie Baby’s eerste jaar fotoalbum. Zo kunnen jullie een album laten maken met foto’s die jullie zelf aanleveren, of jullie eigen foto’s combineren met professionele foto’s door 1 of meerdere fotoshoots bij het album te boeken. Daarbij kan je denken aan een zwangerschapsfotoshoot, fotoreportage tijdens de kraamweek, of een gezinsfotoshoot tijdens het eerste jaar.

Alle opties voor onze pakketten staan overzichtelijk op een rij bij Pakketten en tarieven.