Babyfotografie: Leuke fotoshoot met vintage koffer & knuffels! – Zwolle, Overijssel

Babyfotografie: Leuke fotoshoot met vintage koffer & knuffels! – Zwolle, Overijssel

blog_babyfotoshoot_fotograaf_zwolle1

Deze babyfotoshoot had als thema leuke attributen zoals een vintage koffer die de ouders in hun woonkamer hadden staan en leuke knuffels! Toen we aankwamen lag het meisje nog lekker te slapen, maar dat veranderde al snel. Tijd voor voeding, terwijl wij de spullen alvast klaar zetten voor de fotoshoot. Toen de moeder en haar dochter klaar waren stond de vintage koffer compleet met lekker zacht kleedje erin al klaar. Een hele beleving voor het meisje dat zich in eerste instantie prima vermaakte in de koffer.

Na de koffer gingen we naar boven, waar het bed van de ouders het decor zou vormen voor de volgende foto’s. De lichtval daar was prachtig en met witte lakens vormde dit de perfecte achtergrond voor een serie foto’s met de knuffels. En dat waren er veel! Er werden een aantal knuffels gekozen waarmee ze op de foto zou gaan. Een witte voor een mooi sereen geheel en een aantal gekleurde knuffels voor een mooi contrast. Halverwege de fotoshoot op bed kwam ook de kat des huizes nog even kijken wat er allemaal gebeurde. Wel met enige afstand van het meisje, want daar moest ze nog even aan wennen zo’n baby in huis.

Na de fotoserie was het alweer tijd voor de kleine meid om te gaan slapen en kregen wij nog een kop thee aangeboden. Een gezellige afsluiting van een leuke fotoshoot!

Referentie:

“Lekker spelen met en tussen de knuffels”. Erg leuk om foto’s te maken van ons meisje met al haar knuffels en andere spullen uit ons huis. Vrolijke foto’s, waarmee niet alleen onze dochter, maar ook het sfeertje van thuis goed op de gevoelige plaat is vastgelegd” Leuk voor later!” Zonder naamsvermelding

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.