Babyfotografie Luuk & Margriet – Sereen, lief en kleurrijk – Zwolle, Overijssel

Babyfotografie Luuk & Margriet – Sereen, lief en kleurrijk – Zwolle, Overijssel

Het was alweer even geleden dat Margriet een zwangerschapsfotoshoot had gewonnen bij de zwangerschapscursus van Mama2b. Het was al snel duidelijk dat het een babyfotoshoot zou worden, want Margriet was toen de fotoshoot verloot werd al bevallen van Luuk, die te vroeg geboren werd. Geen probleem natuurlijk en na een aantal berichtjes en mailtjes heen en weer waarin Margriet met leuke ideeën kwam voor de fotoshoot, werd de afspraak gemaakt op een woensdagochtend wanneer haar vriend niet thuis was. Want… Deze foto’s zouden een cadeau worden voor de vader van Luuk. Wat een super leuk cadeau!

Margriet wilde graag een serene sfeer en zij en Luuk hadden daarom beide ook lichte kleding aan, witte lakens lagen op bed en voor een beetje kleur had ze mooie kleedjes bij elkaar gezocht. We begonnen bij een witte muur waarvoor we een aantal foto’s hebben gemaakt, om vervolgens de tweede serie foto’s op de witte lakens op het bed te maken. Lieve foto’s waarbij de liefde tussen moeder en zoon heel mooi naar voren komt. Beiden hielden elkaars handen vast en Luuk kreeg de nodige kusjes van zijn moeder. Zulke mooie momenten om vast te mogen leggen!

Luuk keek in het begin nog wel eens ondeugend in de lens met zijn blauwe ogen, maar na een tijdje wilde hij eigenlijk alleen maar slapen. Na een aantal slapende foto’s hebben we nog een serie gemaakt in de babykamer, waar een knalgele muur als achtergrond diende. Geweldig om zoveel variatie te hebben in achtergronden binnenshuis. Margriet, bedankt voor de leuke fotoshoot en heel veel plezier met de foto’s van jullie kleine Luuk!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.