Babyfotografie – Sneeuwpret met het gezin – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Babyfotografie – Sneeuwpret met het gezin – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Bijna een jaar geleden maakten we de eerste fotoshoot van dit meisje toen ze vijf dagen oud was. Nu was ze bijna jarig en wat een verschil zeg met een jaar geleden! Ze is jarig in februari en wat is er dan mooier om een fotoshoot te maken in de sneeuw? De hele week is het al behoorlijk koud en ligt er sneeuw en dat was vandaag niet anders. De kleine meid werd dan ook goed ingepakt in een speciaal skipakje waarin ze het lekker warm zou hebben. De dagen voor de fotoshoot had ze met haar ouders al even op de slee gezeten om te kijken of ze dat leuk vond. En dat ze de slee leuk vond werd al snel duidelijk!

Vol spanning en met een lach op haar gezicht zat ze op de slee die haar ouders rustig heen en weer trokken. Na een tijdje werd de slee even stilgezet en ging het meisje even laten zien hoe goed ze al kon staat. Vrolijk met haar armpjes in de lucht, wat met het skipak een extra lief gezicht was. Ze pakte voorzichtig wat sneeuw op om vervolgens maar te gaan zitten in de sneeuw om het wat beter te bekijken. Na deze pauze werd ze nog eventjes op de slee rondgetrokken, waarna het tijd was voor wat gezinsfoto’s in de sneeuw. Omdat het toch nog best koud was zijn we na een half uurtje weer naar binnen gegaan, waar een kop warme chocolademelk met slagroom op ons wachtte.

Bedankt voor de leuke fotoshoots afgelopen jaar en heel veel geluk en leuke momenten gewenst samen!

Referentie:

“Brrr! Het was een prachtige, maar koude winterse dag. Ondanks de kou was ons meisje tijdens de fotoshoot volop aan het genieten. Lekker zitten op de slee en dan op pad door de sneeuw met papa en mama. Zelf op en af de slee klimmen was ook erg leuk. Al met al: Sneeuwpret! Met geweldige fotos als resultaat. Bedankt Essenza Fotografie!” Zonder naamsvermelding

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.