Babyfotografie meisje – Het eerste jaar vastgelegd – Overzicht 6 fotoshoots, Zwolle

Babyfotografie meisje – Het eerste jaar vastgelegd – Overzicht 6 fotoshoots, Zwolle

De ouders van dit meisje (zonder naamsvermelding) hadden een jaar geleden besloten het eerste levensjaar van hun kleine meid vast te laten leggen in 6 fotoshoots. Iedere twee maanden hebben we haar gefotografeerd, van newborn fotoshoot tot de eerste keer in de sneeuw vlak voor haar eerste verjaardag. Normaal gesproken wordt het eerste levensjaar in 4 fotoshoots vastgelegd. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om, net als dit gezin, 6 fotoshoots te laten maken. Of voor een ander aantal fotoshoots te kiezen.

De prijs van de fotoshoot wordt bepaald door het aantal fotoshoots. Hoe meer fotoshoots, hoe voordeliger de prijs per fotoshoot is. Alle prijzen van de standaard babypakketten staan vermeld bij tarieven baby, zwanger en geboorte.

 

Newborn fotoshoot – eerste fotoshoot

Deze babyfotoshoot werd 5 dagen na de geboorte van het meisje gemaakt bij het gezin thuis. Zowel in de woonkamer als in de babykamer werden verschillende foto’s van de baby gemaakt. Voor de ouders een hele speciale fotoshoot compleet met ‘zoensessie’, een knalroze kleedje en mooie details. De complete newborn fotoshoot zie je hier.

 

Babyfotografie thuis – tweede fotoshoot

De tweede babyfotoshoot van deze kleine meid werd wederom bij het gezin thuis gemaakt. Al een heel verschil met de eerste fotoserie. Ze lachte veel en trok ook veel gekke gezichten. Naast mooie foto’s van het meisje hebben we ook leuke gezinsfoto’s gemaakt. De complete tweede fotoshoot zie je hier.

 

Babyfotografie vintage koffer en knuffels – derde fotoshoot

Tijdens de derde babyfotoshoot kwamen er een aantal attributen bij op de foto, zoals een vintage koffer die de ouders in hun woonkamer hadden staan en vooral ook leuke knuffels! Het bed van de ouders bleek de perfecte plek voor het maken van serene foto’s van het meisje met haar knuffels. De complete derde fotoshoot zie je hier.

 

Babyfotografie locatie – vierde fotoshoot

De eerste babyfotoshoot op locatie waarbij het meisje direct al een heleboel nieuwe dingen tegen kwam! Een paard waar ze geïnteresseerd naar bleef kijken en de eerste keer dat ze gras zag en voelde! Een combinatie van portretten van de baby en het hele gezin. De complete vierde fotoshoot zie je hier.

 

Babyfotoshoot locatie – vijfde fotoshoot

Het begon herfst te worden bij deze fotoshoot en er lagen al behoorlijk wat bladeren op de grond. Super leuk om vast te leggen hoe het meisje aandachtig verschillende bladeren bekeek. Wederom hebben we portretten van het meisje alleen en samen met haar ouders gemaakt. De complete vijfde fotoshoot zie je hier.

 

Babyfotoshoot locatie – zesde fotoshoot

Een winterfotoshoot een week voor de eerste verjaardag van het meisje. Een lief skipak en slee zorgden voor veel sneeuwpret en mooie foto’s. Naast foto’s op locatie zijn ook een aantal foto’s bij het gezin thuis gemaakt met een hobbelkoe die het meisje had gekregen. De complete zesde fotoshoot zie je hier.

 

Babypakket inhoud – Wat hebben ze dan gekregen?

Na iedere fotoshoot heeft het gezin een DVD met daarop 15 foto’s in hoge resolutie gekregen en een gratis foto afdruk. Aan het einde van het jaar werd dit aangevuld met een accordionboekje met daarin 6 foto’s. In dit geval van iedere fotoshoot 1 foto, waardoor een leuk overzicht van het eerste jaar ontstaat.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.