Babyfotoshoot Amstelveen – Roxanne, baby Ezra en grote zus Hannah

Babyfotoshoot Amstelveen – Roxanne, baby Ezra en grote zus Hannah

Babyfotoshoot Amstelveen – Roxanne, baby Ezra en grote zus Hannah. Een tijdje geleden mochten we de zwangerschapsfotoshoot van Roxanne maken in Arnhem. Roxanne had daarvoor foto’s gezien die wij gemaakt hadden van een kennis van haar en vond deze toen zo mooi dat ze ons nog diezelfde avond mailde. Na de zwangerschapsfotoshoot was het nu tijd voor de babyfotoshoot van Ezra bij Roxanne thuis. Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Roxanne, bedankt voor de leuke fotoshoot!

babyfotoshoot amstelveenbabyfotoshoot amstelveenbabyfotoshoot amstelveen

Babyfotoshoot Amstelveen

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de moeder thuis in Amstelveen. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.