Babyfotoshoot Genemuiden – Miranda, Brent en Vik

Babyfotoshoot Genemuiden – Miranda, Brent en Vik

Babyfotoshoot Genemuiden. Miranda had een cadeaubon voor een babyfotoshoot cadeau gekregen van haar collega’s. Tijdens de fotoshoot wilde ze graag voornamelijk foto’s van baby Vik en zijn oudere (trotse!) broer Brent gemaakt hebben. Met onderstaande foto’s als resultaat.

babyfotoshoot-genemuiden-fotograaf-zwolle-001 babyfotoshoot-genemuiden-fotograaf-zwolle-002 babyfotoshoot-genemuiden-fotograaf-zwolle-004 babyfotoshoot-genemuiden-fotograaf-zwolle-005babyfotoshoot-genemuiden-fotograaf-zwolle-006

Babyfotoshoot Genemuiden

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Genemuiden. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Genemuiden, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.