Babyfotoshoot & gezinsfotoshoot in Dedemsvaart

Babyfotoshoot & gezinsfotoshoot in Dedemsvaart

Afgelopen oktober bestonden we alweer 3 jaar! En dat moest natuurlijk gevierd worden met een leuke winactie. Op Facebook kon iedereen meedoen aan onze actie om een fotoshoot te winnen en daar werd veel op gereageerd! Uit iedereen die had meegedaan was Tineke de winnares van een gratis fotoshoot. We spraken af bij Tineke en Dennis thuis, waar baby Fayenne en grote zus Isis al helemaal klaar waren. Hun kleding paste mooi bij elkaar en al snel werd ook duidelijk dat Isis heel lief was voor haar kleine zusje. Ze gaf haar kusjes en zei lieve dingen tegen haar. Geweldig! Na een fotoserie beneden van Fayenne en Isis samen en alleen, werden er nog een serie gezinsfoto’s gemaakt. Waarna we naar boven gingen voor het maken van de laatste serie foto’s. Tineke en Dennis bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Blij verrast waren we toen bleek dat Tineke de facebookactie omtrent het 3-jarig bestaan had gewonnen. De prijs: een fotoshoot! Wat een goede timing nu ons gezin net was uitgebreid met de geboorte van Fayenne. In plaats van dat papa of mama foto’s maakt van de meiden, konden we nu mooie foto’s laten maken van ons alle vier. We hebben de fotoshoot een paar weken uitgesteld, zodat Fayenne iets ouder zou zijn en hopelijk ook meer wakker. Dat was zeker het geval en wat deden onze meiden het goed! Soms moesten er wat hulpmiddelen aan te pas komen om de aandacht erbij te houden, maar het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Er zitten zoveel prachtige foto’s tussen dat het moeilijk kiezen is. Dames, we willen jullie ontzettend bedanken voor de leuke ochtend, jullie geduld en het prachtige resultaat!” Tineke en Dennis

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.