Babyfotoshoot in Hoogeveen | Denzel en ouders Ingrid en Patrick

Babyfotoshoot in Hoogeveen | Denzel en ouders Ingrid en Patrick

Babyfotoshoot in Hoogeveen | Denzel en ouders Ingrid en Patrick. We kwamen bij Ingrid en Patrick thuis voor de babyfotoshoot van hun zoon Denzel. De eerste fotoshoot van 2015. De kerstboom stond er nog en zorgde voor een gezellige sfeer. Met als leuk detail de kerstbal die van speciaal van Denzel was. Denzel zelf bleek een echt model! Hij keek rustig rond en het liggen op de lekkere zachte kleedjes die we mee hadden leek hem wel te bevallen. Ingrid en Patrick wilden ook graag een aantal foto’s met de hond. De blik in de ogen van de hond, echt geweldig! Tijdens het maken van de gezinsfoto’s besloot hun hond zelf dat het tijd was om bij het portret op te gaan en duwde ze Ingrid bijna aan de kant. Een grappig moment, terwijl Denzel rustig verder sliep en niets van dit alles merkte. Ingrid en Patrick, bedankt voor de leuke fotoshoot!

babyfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_001 babyfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_002 babyfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_003 babyfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_004 babyfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_005 babyfotoshoot_fotograaf_hoogeveen_006

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.