Babyfotoshoot in Meppel | Lonneke, Christiaan, Sara en Flore

Babyfotoshoot in Meppel | Lonneke, Christiaan, Sara en Flore

Babyfotoshoot in Meppel. Van Flore hebben we twee fotoseries gemaakt, een serie gezinsfoto’s waar ook grote zus Sara en beide ouders bij op de foto gingen, en een fotoserie van Flore alleen. Sara was zo lief met haar zusje, geweldig om vast te leggen hoe ze de handjes van Flore steeds voorzichtig aanraakte en een lief kusje op het voorhoofd van Flore plaatste. Hoewel Flore tijdens de tweede fotoserie eerst klaarwakker was en duidelijk liet merken dat ze vooral bij haar moeder wilde zijn, viel ze na een tijdje lekker in slaap en konden de mooie, natuurlijke foto’s gemaakt worden die de ouders graag wilden. Lonneke en Christiaan, bedankt voor de leuke babyfotoshoot en veel geluk met jullie prachtige gezin!

babyfotoshoot-in-meppel-01-2 babyfotoshoot-in-meppel-02-2 babyfotoshoot-in-meppel-03-2 babyfotoshoot-in-meppel-04-2 babyfotoshoot-in-meppel-05-2 babyfotoshoot-in-meppel-06-2 babyfotoshoot-in-meppel-08-2 babyfotoshoot-in-meppel-09-2 babyfotoshoot-in-meppel-10-2 babyfotoshoot-in-meppel-11-2 babyfotoshoot-in-meppel-12-2 babyfotoshoot-in-meppel-13-2

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.