Babyfotoshoot Isa, bij Lian en Johanneke thuis in Zwolle | Fotograaf Zwolle

Babyfotoshoot Isa, bij Lian en Johanneke thuis in Zwolle | Fotograaf Zwolle

Een aantal weken voor de uitgerekende datum mochten we de zwangerschapsfotoshoot van Lian en Johanneke maken bij het stel thuis en een gedeelte van de foto’s in een park vlakbij hun huis. 13 dagen na de geboorte van dochter Isa was het tijd voor de babyfotoshoot die Lian en Johanneke tegelijkertijd met de zwangerschapsfotoshoot geboekt hadden. Baby Isa was goed wakker en keek volop rond. Het was lekker warm in de kamer, dus ze vond het helemaal niet erg om zonder haar shirt te poseren op een lekker zacht dekentje. Na een eerste serie foto’s beneden was het tijd voor voeding, waarna we een gedeelte van de foto’s in de babykamer hebben gemaakt. De laatste serie foto’s maakten we weer beneden bij een aantal grote ramen waardoor we prachtig licht hadden. En mocht Isa poseren met een bord waarop haar naam stond. Dit bord had Lian ook in haar handen gehad tijdens de zwangerschapsfotoshoot, dus extra leuk om dat nu weer in de fotoshoot te verwerken. Het bord werd vastgehouden door Johanneke (haar hand is later digitaal verwijderd). En ook hebben we een aantal foto’s gemaakt met de knuffel die ook tijdens de zwangerschapsfotoshoot gebruikt was. Tussendoor werden de foto’s van het leuke gezin gemaakt, zo leuk om dit geluk vast te mogen leggen!

Lian en Johanneke, we wensen jullie heel veel geluk samen met Isa!

Referentie:

“Op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot sprong Essenza er voor ons meteen uit. De stijl van de foto’s sprak ons erg aan, mooie website en bovendien goed betaalbaar. We zagen dat je ook een babyshoot kon doen, dat leek ons ook erg leuk. We zijn erg tevreden over het resultaat; mooie stijlvolle foto’s! Toen we de foto’s ontvingen, werden we erg verrast; wat netjes verzorgd en met leuke extraatjes! Miranda en Ester erg bedankt!!” Johanneke en Lian

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.