Babyfotoshoot Overijssel – Sven

Babyfotoshoot Overijssel – Sven

Baby life style fotoshoot Overijssel – Sven. Als kraamcadeau hadden Debbie en Gerrit een cadeaubon voor een baby lifestyle fotoshoot gekregen. Een week na de geboorte van hun zoontje Sven kregen we een mail om een afspraak te maken. Een leuke fotoshoot volgde. Toen ik binnen kwam kreeg Sven nog even een voeding en daarna konden we beginnen. Voor de fotoshoot kreeg hij van zijn mama nog andere kleren aan, een leuk moment om de eerste foto’s te maken. Liefdevolle momenten volgden bij het maken van foto’s van het gezin. Heerlijk knuffelend op de bank viel Sven in slaap. We maakten nog een korte wandeling en daarna was het tijd voor Sven om in zijn eigen kamertje te gaan slapen. 

Gerrit en Debbie, bedankt voor de leuke fotoshoot. Hier een preview van jullie foto’s.

baby fotoshoot overijssel
babyfotoshoot overijssel
babyfotoshoot Sint Jans Klooster
Baby fotoshoot wandelen
navy fotoshoot lifestyle

Baby lifestyle fotoshoot Overijssel

Een baby lifestyle fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Overijssel. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby lifestyle fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.