Babyfotoshoot Shawn bij zijn moeder Angelique thuis in Hoogeveen

Babyfotoshoot Shawn bij zijn moeder Angelique thuis in Hoogeveen

Het is alweer 9 maanden geleden dat ik de geboortereportage van Shawn Cameron vast mocht leggen. En nu mochten we Shawn weer fotograferen bij zijn moeder Angelique thuis in Hoogeveen. Bij binnenkomst liet Shawn ons meteen zijn mooiste lach zien. Een lach die al snel verdween toen we de camera uit de cameratas haalden. Met een serieuze blik bekeek hij de camera en zelfs onze lensknuffels deden hem niet minder serieus kijken. Pas toen zijn oma, die ook bij de fotoshoot aanwezig was, begon te fluiten en Angelique hem de lucht in tilde kwam die mooie lach weer terug! Het werd een fotoshoot met als resultaat vrolijke, spontane foto’s. Angelique, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Ik wilde sowieso een babyshoot doen bij Miranda. Al die 9 maanden is het er niet van gekomen, tot ik een cadeaubon van 35 euro won via facebook. Shawn is meestal erg te spreken in de ochtend. Daarom had ik met Miranda rond een uurtje of 10 afgesproken. Shawn vond Miranda gelijk erg interessant. Hij hield niet op met lachen naar haar, maar helaas verdween die lach toen ze de camera te voorschijn haalde. Ze deed heel erg goed d’r best met speeltjes en lensknuffel. Maar toch bleef Shawn erg serieus. De fotoshoot vond ik echt erg leuk om te doen. Het resultaat mag er ook zeker wezen. Super leuke foto’s zijn het geworden. Ik hoop zeker nog eens zo’n shoot te doen met Miranda. Bedankt!” Angelique

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.