Babyfotoshoot Zwolle – Britt

Babyfotoshoot Zwolle – Britt

Babyfotoshoot Zwolle – Britt, voorproefje. Wat een mooi cadeau een baby fotoshoot! De ouders van Britt hadden dit als kraam cadeau ontvangen en toen hun mooie dochter 3 weken oud was het dan zover.

Met een lekkere warme kamer en mooie rustige setting konden we gaan beginnen. Britt was voor de fotoshoot lekker in bad geweest en kreeg nog een voeding. Waarna we begonnen met het maken van een serie foto’s van Britt alleen. Haar trotse ouders keken toe hoe hun dochter lekker rond lag te kijken en ook nog geregeld haar tong naar ons uit stak! Waarna nog een fotosessie samen met haar ouders volgde.

Bedankt voor de fotoshoot en wij wensen jullie heel veel geluk samen!

babyfotoshoot Zwolle

Babyfotoshoot Zwolle

Een baby fotoshoot wordt in de meeste gevallen bij jullie thuis gemaakt. Zeker bij een newborn fotoshoot die altijd bij jullie thuis gemaakt wordt. Wanneer je baby wat ouder is kan de fotoshoot eventueel ook op een locatie naar keuze gemaakt worden. Bovenstaande baby fotoshoot is gemaakt bij de ouders thuis in Zwolle. Tijdens een baby fotoshoot maken we foto’s van jullie baby alleen en samen met de ouder(s) en eventuele oudere kinderen. We nemen ruim de tijd voor een baby fotoshoot die meestal 2 tot 3 uur duurt. Zo is er alle tijd voor het verschonen en voeden van jullie kindje! We houden van pure foto’s die je kindje laten zien zoals hij of zij is. Pure foto’s zoals je kindje zelf het prettigst ligt, trotse ouder(s) die naar hun kind kijken en lekker knuffelen. Gecombineerd met detailfoto’s van een handje of voetje en details uit de babykamer. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht door bij een raam te fotograferen. Eventueel hebben we een daglichtlamp mee die continue zacht licht geeft en die we kunnen pakken wanneer dat nodig is. We nemen altijd een aantal doeken, mandjes en kleedjes mee. Wil je meer lezen over het laten maken van een baby fotoshoot? Kijk dan bij Baby Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf of gezinsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.