Bruidsfotograaf Landgoed Klarenbeek – Rock ’n Roll met bohemian twist

Bruidsfotograaf Landgoed Klarenbeek – Rock ’n Roll met bohemian twist

Bruidsfotograaf Landgoed Klarenbeek – Rock ’n Roll met bohemian twist. Het combineren van meerdere stijlen op jullie bruiloft, kan dat? In deze styled shoot geven we een Rock ’n Roll bruiloft een kleine bohemian twist. Met één locatie, dezelfde styling, sweet table én dezelfde jurk, geeft een kleine aanpassing in de make-up en het haar al een compleet tweede look op de trouwdag! Start de dag met een mooie rustige look, zoals deze stoere jurk die super mooi pastte bij de tattoo’s van model Lisanne, gecombineerd met zwarte hakken, een knalrood met zwart boeket, rustige make-up en een opgestoken kapsel met bloemen in het haar. Bij de tweede look hoeven alleen de bloemen in het haar vervangen te worden door een stoere birdcage sluier, wordt de make-up aangepast en een zwart leren jasje toegevoegd voor meer Rock ’n Roll! Zo hoef je als bruid niet meerdere jurken te kopen om toch 2 totaal verschillende looks te creëren. Voor deze styled shoot werd de locatie aangekleed door de styliste in een stoere stijl met bohemian invloeden die terug kwamen in de trouwzaal, de sweet table en buiten bij het landgoed. Bloemen werden op meerdere plekken gecombineerd met elpee’s. En een mix van verschillende leuke cupcakes, cakepop’s en taarten maakte samen de sweet table. Nog een leuk idee die helemaal past bij deze stijl: Een gitaar als gastenboek! Hier alvast een preview van de styled shoot. We willen alle leveranciers en de modellen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, het enthousiasme en natuurlijk de gezelligheid tijdens de styled shoot! De super mooie locatie is Landgoed Klarenbeek in Apeldoorn, de sweet table met super lekkere taarten en cupcakes is gemaakt door Lotte van Sweet Charlotte, de mooie jurk en birdcage sluier komen van Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve, de styling van de locatie waardoor het thema helemaal goed naar voren komt is gedaan door Cora van Real Love Weddings, de bloemen komen van Artifleur by Edwin en de ‘bruid’ zag er fantastisch uit door de make-up en het haar dat Saloua van Visazine heeft gemaakt. Het super leuke stel met de prachtige tattoo’s zijn Lisanne en Dyon, en wij van Essenza Fotografie hebben de foto’s gemaakt! Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

bruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeekbruidsfotograaf Landgoed Klarenbeek

Deze super leuke Rock ’n Roll met een bohemian twist styled shoot is mogelijk gemaakt door:

Locatie: Landgoed Klarenbeek
Taarten/cupcakes/sweet table: Lotte van Sweet Charlotte 
Styling locatie: Cora van Real Love Weddings 
Haar en visagie: Saloua van Visazine
Jurk en birdcage sluier: de Blauwe Hoeve
Boeket: Artifleur by Edwin
Modellen: Lisanne en Dyon
Fotografie: Ester en Miranda van Essenza Fotografie

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Nog een paar achter de schermen foto’s:

rock-n-roll-bruiloft-styled-shoot-leveranciers

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.