Bruidsfotograaf Rijssen en Enschede – Rene en Leonie

Bruidsfotograaf Rijssen en Enschede – Rene en Leonie

Bruidsfotograaf Rijssen en Enschede – René en Leonie. De trouwdag van René en Leonie begonnen wij met het vastleggen van de laatste voorbereidingen. Bij Leonie werd de jurk aangetrokken, de sieraden omgedaan en de lipstick werd door Leonie zelf opgedaan. Ze was er helemaal klaar voor en wat zag ze er mooi uit! René was al zo goed als klaar, waarna hij zijn Leonie ophaalde bij hun eigen huis in Rijssen. Na het ophalen was het tijd voor de fotoshoot, en na een fotoserie op de heide in Rijssen wilden ze graag een paar foto’s maken op een brug die over de snelweg liep. Luid toeterend reden de (vracht)auto’s onder de brug door terwijl René en Leonie erover liepen. Na de fotoshoot was het tijd om naar Enschede te rijden, waar de rest van de trouwdag plaats zou vinden. Het Stadhuis in Enschede is een prachtige locatie, de ontvangsthal met de trappen, maar ook de trouwzaal. Extra bijzonder aan de ceremonie van René en Leonie was dat haar moeder het stel trouwde! Het werd een vrolijke ceremonie vol humor en met prachtige woorden. Na de ceremonie gingen we op weg naar Parklocatie de Jaargetijden in Enschede. Wederom een prachtige locatie waar de taarten die zelf gebakken waren al klaar stonden. Na een borrel en taart was het tijd om de groepsfoto’s te maken terwijl ondertussen de tafels gereed gemaakt werden voor het diner. Na hier nog een korte sfeerimpressie van gemaakt te hebben ging het bruidspaar met hun gasten eten en was het voor ons tijd om te gaan. Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage, met naar de wens van het bruidspaar vooral detail- en totaalfoto’s. René en Leonie, bedankt dat we jullie geweldige bruiloft vast mochten leggen! We wensen jullie heel veel liefde en geluk!

bruidsfotograaf Rijssenbruidsfotograaf Rijssenbruidsfotograaf Rijssen

Recensie:

“Via-via kwamen wij bij Essenza terecht voor onze trouwfoto’s. Wij hebben heel leuk contact gehad met Miranda en Ester over hoe wij onze trouwdag voor ons zagen en wat voor stijl foto’s we graag wilden. Hier werd goed naar geluisterd en op ingespeeld met prachtige, ontspannen, mooie foto’s als resultaat. Wij kijken terug op een fijne samenwerking en bevelen Essenza van harte aan bij anderen! Je merkt totaal niet dat er een fotograaf rondloopt, laat staan twee. Toch hebben we honderden schitterende foto’s van onze trouwdag en dat terwijl wij van nature niet zo fotogeniek zijn ;-). Dat bewijst de kwaliteit van de fotograaf maar weer.” René en Leonie

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Locatie ceremonie: Stadhuis Enschede
Locatie: Parklocatie de Jaargetijden Enschede
Trouwjurk: Rembo Styling via Covers Couture Utrecht
Trouwpak: Van Gils via Piet Zoomers Wilp
Schoenen en riem: Floris van Bommel via Steenbergen Schoenen Rijssen
Ringen: Niessing via Juwelier Engels
Overige sieraden: Swarovski
Visagist: Jurien Busschers Eibergen
Kapper: Jurien Busschers Eibergen
Bloemen: Door de bruid zelf gemaakt!
Trouwambtenaar: Alice Scholten – Leferink
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie
Bedankkaarten: Essenza Fotografie

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.