fbpx

Bruidsfotografie Wouter en Annemiek in Meppel | Bruidsfotograaf

Bruidsfotografie Wouter en Annemiek in Meppel | Bruidsfotograaf

Met Wouter en Annemiek hebben we niet één maar twee pre-wedding fotoshoots gemaakt, een fotoshoot overdag en een zonsondergang fotoshoot. En nu volgde de bruidsfotografie. De dag begon voor ons als bruidsfotograaf met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel bruid als bruidegom, waarna Wouter zijn Annemiek op kwam halen bij haar ouderlijk huis. Na het ophalen van de bruid was het tijd voor de fotoreportage op de heide in Havelte. Het zou gaan regenen, maar we hadden nog net tijd voor het maken van een mooie serie foto’s voordat de regen uit de lucht kwam vallen. We besloten op weg te gaan naar de volgende fotolocatie, waar de eerste foto’s onder de bomen werden gemaakt vanwege de regen, waarna het weer opklaarde en we de rest van de foto’s konden maken voordat we op weg gingen naar de trouwlocatie, de Havixhorst in De Schiphorst (bij Meppel). Een mooie ceremonie die gevolgd werd door het aansnijden van de taart, toosten en het maken van de foto’s met familie en vrienden. Wouter en Annemiek, heel veel geluk en liefde gewenst!

Hieronder een kleine selectie van deze bruidsreportage. Bekijk een uitgebreider verslag en meer foto’s van deze bruidsreportage op onze trouwfotografie website: Bruidsreportage Wouter en Annemiek.

Referentie:

“Wij hebben door Essenza onze prachtige trouwfoto’s laten maken en twee fantastische pre-wedding shoots gehad!! De keuze voor Essenza was vrij snel gemaakt, de stijl van wat wij hadden gezien op hun website sprak ons beide erg aan. Het contact verliep daarbij ook erg prettig en alles gaat in goed overleg. Ze zijn enthousiast en betrokken en weten de juiste dingen vast te leggen. Het resultaat is dan ook helemaal zoals wij hadden gehoopt. Mooie momenten, details en reacties op gezichten, je vindt het allemaal terug in de foto’s waardoor je samen of met familie en vrienden de dag eigenlijk nogmaals beleeft!! We kregen van hen daarnaast ook vrij vlot na het trouwen o.a. al wat foto’s voor in huis cadeau, zeer vriendelijk en attent. Je wilt dat alles op zo’n dag perfect is. De foto’s bij Essenza zijn dat in elk geval zeker.” Wouter en Annemiek

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.