Bruidsfotografie Wouter en Annemiek in Meppel | Bruidsfotograaf

Bruidsfotografie Wouter en Annemiek in Meppel | Bruidsfotograaf

Na de pre-wedding fotoshoots die we eerder met dit leuke stel mochten maken volgde nu de trouwreportage. De dag begon ’s ochtends tijdens de voorbereidingen bij zowel bruid als bruidegom. Beide begonnen deze dag vanuit hun ouderlijk huis. Het was al een behoorlijke drukte toen ik, Miranda, bij het huis van de ouders van Annemiek aankwam. Annemiek was al bijna klaar met het haar en de make-up, waarna het tijd was de jurk aan te trekken. En wat zag ze er prachtig uit! Tussendoor was er voldoende tijd om detailfoto’s te maken van o.a. de ringen. Deze waren heel bijzonder omdat ze van de ouders van Wouter waren. Ze hadden dan ook een dubbele inscriptie. Na de keuze voor de oorbellen, die ze nog moest maken, en het opdoen van een luchtje begon het wachten tot Wouter er zou zijn, waarna we de eerste serie foto’s hebben gemaakt in Havelte op de heide. Prachtige luchten verschenen tijdens de fotoshoot, ook al duurde het niet heel lang voordat hier de eerste regen uit viel. Onderweg naar de tweede heidelocatie begon het echt hard te regenen, waardoor we besloten bij de tweede locatie te beginnen met fotograferen bij een groep bomen waar het redelijk droog was. Om vervolgens een serie foto’s bij de auto te maken voordat we door gingen naar de trouwlocatie, De Havixhorst in De Schiphorst (bij Meppel). Na nog een korte serie foto’s gemaakt te hebben in de prachtige tuin was het tijd voor de ceremonie die, vanwege het weer, gehouden zou worden in de trouwzaal in plaats van buiten. Het was een mooie ceremonie vol lieve blikken van Annemiek naar Wouter en andersom. Na het toosten, aansnijden van de taart en de groepsfoto’s was het voor ons tijd om weer te gaan. Hieronder een selectie van de gemaakte foto’s. Wouter en Annemiek, we willen jullie heel veel geluk en liefde toe wensen!

Referentie:

“Wij hebben door Essenza onze prachtige trouwfoto’s laten maken en twee fantastische pre-wedding shoots gehad!! De keuze voor Essenza was vrij snel gemaakt, de stijl van wat wij hadden gezien op hun website sprak ons beide erg aan. Het contact verliep daarbij ook erg prettig en alles gaat in goed overleg. Ze zijn enthousiast en betrokken en weten de juiste dingen vast te leggen. Het resultaat is dan ook helemaal zoals wij hadden gehoopt. Mooie momenten, details en reacties op gezichten, je vindt het allemaal terug in de foto’s waardoor je samen of met familie en vrienden de dag eigenlijk nogmaals beleeft!! We kregen van hen daarnaast ook vrij vlot na het trouwen o.a. al wat foto’s voor in huis cadeau, zeer vriendelijk en attent. Je wilt dat alles op zo’n dag perfect is. De foto’s bij Essenza zijn dat in elk geval zeker.” Wouter en Annemiek

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.