fbpx

Bruidsreportage Dodewaard – Wilbert en Andrea

Bruidsreportage Dodewaard – Wilbert en Andrea

Bruidsreportage Dodewaard – Wilbert en Andrea – voorproefje. De trouwdag van Wilbert en Andrea was een prachtige dag in oktober. De dag begon voor Andrea in hun eigen huis, waar ze zich klaar maakte samen met haar moeder en zus, Wilbert was bij zijn ouders thuis die om de hoek woonden. Hij kwam zijn bruid dan ook lopend ophalen. Wat waren ze blij om elkaar te zien! Na dit mooie moment…

Bekijk de mooie bruiloft van Wilbert en Andrea op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-dodewaard-wilbert-en-andrea

bruidsreportage dodewaard bruidsreportage dodewaard restaurant sampan bruidsreportage dodewaard

Bruidsreportage Dodewaard

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot het diner bij Restaurant Campman

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.