Bruidsreportage Dodewaard – Wilbert en Andrea

Bruidsreportage Dodewaard – Wilbert en Andrea

Bruidsreportage Dodewaard – Wilbert en Andrea – voorproefje. De trouwdag van Wilbert en Andrea was een prachtige dag in oktober. De dag begon voor Andrea in hun eigen huis, waar ze zich klaar maakte samen met haar moeder en zus, Wilbert was bij zijn ouders thuis die om de hoek woonden. Hij kwam zijn bruid dan ook lopend ophalen. Wat waren ze blij om elkaar te zien! Na dit mooie moment was het tijd voor de fotoshoot. Er waren volop verliefde blikken en lieve woorden voor elkaar. Na de fotoshoot was er de lunch, gevolgd door het burgerlijk huwelijk bij Restaurant Campman in Renkum Wat een prachtige sfeervolle locatie! Een mooie ceremonie volgde en ook van het kerkelijk huwelijk daarna genoten Wilbert en Andrea volop. Leuk moment was dat Wilbert hier weggegeven werd door zijn moeder, waarna Andrea door haar vader weggeven werd. Na het kerkelijke huwelijk ging het bruidspaar met hun gasten terug naar Campman voor het diner, en was het – na het vastleggen van een sfeerimpressie van de gedekte diner tafel en de bruidstaart – voor ons tijd om te gaan. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s. Wilbert en Andrea, bedankt dat wij jullie geweldige dag mochten vastleggen! En alvast een fijne huwelijksreis gewenst.

bruidsreportage dodewaard bruidsreportage dodewaard restaurant sampan bruidsreportage dodewaard

Bruidsreportage Dodewaard

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot het diner bij Restaurant Campman

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.