fbpx

Bruidsreportage Epe – Luke en Floor

Bruidsreportage Epe – Luke en Floor

Bruidsreportage Epe – Luke en Floor, voorproefje. Na een eerste kennismaking en een leuk voorbereidend gesprek 3 weken voor hun bruiloft, was het dan zover, de trouwdag van Floor en Luke. In de ochtend begonnen we met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel de bruid als bruidegom. Nadat de bruidegom uitgestapt was uit hun prachtige trouwauto, ‘een Burton’ die voor de grote dag helemaal in orde was gemaakt door de vader van de bruid, liep Floor ondertussen door de achterdeur naar buiten, om elkaar buiten op de hoek van het huis voor het eerst te zien.

Bekijk het voorproefje van de mooie bruiloft van Luke en Floor op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-epe-luke-en-floor

Bruidsreportage EpeBruidsreportage EpeBruidsreportage EpeBruidsreportage Epe

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Locatie ceremonie: Het Koetshuis Hulshorst
Trouwambtenaar: Reinolda de Bruin
Trouwjurk:
Trouwpak en schoenen:
Ringen:
Overige sieraden:
Kapper:
Visagie:
Boeket:
Taart:
Auto: mogelijk gemaakt door de vader van de bruid
Locatie feest: Partyboerderij Vossenberg
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Trouwreportage Epe

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot en met de openingsdans tijdens het feest bij Partyboerderij Vossenberg.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.