Bruidsreportage Epe – Luke en Floor

Bruidsreportage Epe – Luke en Floor

Bruidsreportage Epe – Luke en Floor, voorproefje. Na een eerste kennismaking en een leuk voorbereidend gesprek 3 weken voor hun bruiloft, was het dan zover, de trouwdag van Floor en Luke. In de ochtend begonnen we met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel de bruid als bruidegom. Nadat de bruidegom uitgestapt was uit hun prachtige trouwauto, ‘een Burton’ die voor de grote dag helemaal in orde was gemaakt door de vader van de bruid, liep Floor ondertussen door de achterdeur naar buiten, om elkaar buiten op de hoek van het huis voor het eerst te zien. Luke en Floor stapten daarna elegant weer in hun trouwauto, wat iets lastiger is bij een auto zonder deuren. Vervolgens reden we naar hun eigen huis voor een aantal foto’s met de mooie versiering die door buren voor het huis was gemaakt. Na deze korte stop, was het tijd om foto’s te gaan maken in het Zandenbos. Een prachtige route door de natuur waar we op verschillende plekken zijn gestopt om foto’s te maken. Als tweede foto locatie was gekozen voor de Zandverstuiving Hulshorst. Hun nichtje Siènna had de eer om tijdens de ceremonie de ringen naar Luke en Floor te mogen brengen. Om dit voor haar spannende moment wat makkelijker te maken, was Siènna naar de zandvlakte gebracht. Zodat ze even de tijd had met het bruidspaar, en om aan onze camera’s te wennen. En dit was natuurlijk meteen een mooi moment om samen met Luke en Floor op de foto te gaan. Bij het Koetshuis Hulshorst stonden de gasten buiten het bruidspaar op te wachten. Er werden voordat de ceremonie begon een aantal groepsfoto’s gemaakt en daarna was het tijd voor de ceremonie. Een persoonlijke, liefdevolle en mooi verwoorde ceremonie door trouwambtenaar Reinolda de Bruin volgde. Siènna bracht de ringen trots naar het bruidspaar en kreeg hiervoor een diploma. Luke en Floor verlieten na de ceremonie de trouwzaal om daarna felicitaties in ontvangst te nemen. De taart stond buiten al klaar om door het bruidspaar aangesneden te worden. Er werd in de zon volop genoten van een drankje, het voorgerecht werd buiten als walking diner uitgeserveerd en een buffet volgde binnen. Na het nagerecht gingen het bruidspaar en hun gezelschap richting Partyboerderij Vossenberg in Epe, waar het feest ’s avonds plaats vond. Na de openingsdans was het tijd voor ons om afscheid te nemen. Floor en Luke, wij wensen jullie heel veel geluk samen!

Bruidsreportage Epetrouwreportage epeBruidsreportage Epetrouwfotografie epeBruidsreportage Epetrouwreportage zandenbos
Bruidsreportage Epetrouwceremonie Koetshuis HulshorstTrouwfotografie Koetshuis HulshorstTrouwfotografie Partyboerderij Vossenberg

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Locatie ceremonie: Het Koetshuis Hulshorst
Trouwambtenaar: Reinolda de Bruin
Trouwjurk:
Trouwpak en schoenen:
Ringen:
Overige sieraden:
Kapper:
Visagie:
Boeket:
Taart:
Auto: mogelijk gemaakt door de vader van de bruid
Locatie feest: Partyboerderij Vossenberg
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Trouwreportage Epe

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot en met de openingsdans tijdens het feest bij Partyboerderij Vossenberg.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.