Bruidsreportage Ermerstrand – Ferry en Iris

Bruidsreportage Ermerstrand – Ferry en Iris

Bruidsreportage Ermerstrand – Ferry & Iris. Eindelijk was het dan zo ver… de trouwdag van Ferry en Iris! We begonnen de dag met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel bruid als bruidegom. Er was zoveel zorg besteed aan leuke details en decoratie en alles paste perfect bij elkaar, daar worden we altijd heel blij van en is super leuk om vast te leggen!

Bekijk het voorproefje van de mooie bruiloft van Ferry en Iris op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-ermerstrand

bruidsreportage Ermerstrand bruidsreportage Ermerstrand bruidsreportage Ermerstrand bruidsreportage Ermerstrand

Bruidsreportage Ermerstrand

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot het einde van de middag bij het Ermerstrand.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.