Bruidsreportage Ermerstrand – Ferry en Iris

Bruidsreportage Ermerstrand – Ferry en Iris

Trouwreportage Ermerstrand – Ferry & Iris. Eindelijk was het dan zo ver… de trouwdag van Ferry en Iris! We begonnen de dag met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel bruid als bruidegom. Er was zoveel zorg besteed aan leuke details en decoratie en alles paste perfect bij elkaar, daar worden we altijd heel blij van en is super leuk om vast te leggen! Ferry stapte na de voorbereidingen in de Fiat 500 die als trouwvervoer geregeld was om Iris bij haar ouderlijk huis op te halen. Ze wilden graag een deel van de foto’s maken in het Wilhelminapark in Meppel, dus daar gingen we eerst naar toe. Na een eerste serie foto’s gemaakt te hebben in het park werd de Fiat 500 bij het ouderlijk huis van Iris aangehaakt aan een taxi bus en stapte het bruidspaar samen met naaste familie in de bus om naar naar het Ermerstrand te rijden. Bij het Ermerstrand werd het tweede deel van de fotoshoot gemaakt. De ceremonie van Ferry en Iris werd op een buitenlocatie aan het water gehouden dat er prachtig uit zag met alle decoratie. De gasten stonden het bruidspaar op te wachten toen zij in hun auto aan kwamen rijden. Iris werd door haar vader weggeven en een mooie en persoonlijke ceremonie volgde dankzij trouwambtenaar Siska Feenstra en de trouwgeloften die Ferry en Iris zelf hadden geschreven. Na de ceremonie konden de gasten buiten bij de Blokhut bij het Ermerstrand genieten van een stukje van de geweldige taart en een drankje en was het tijd voor de groepsfoto’s. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s.

bruidsreportage Ermerstrand bruidsreportage Ermerstrand bruidsreportage Ermerstrand bruidsreportage Ermerstrand

Bruidsreportage Ermerstrand

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot het einde van de middag bij het Ermerstrand.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.