fbpx

Bruidsreportage Giethoorn – Patrick en Laura

Bruidsreportage Giethoorn – Patrick en Laura

Bruidsreportage Giethoorn – Patrick en Laura – voorproefje. De trouwdag van Patrick en Laura was heel persoonlijk en vol leuke en mooie momenten. Wij fotografeerden vanaf de ontmoeting ’s ochtends tot het diner. De ontmoeting was in de woonkamer van Patrick en Laura, met de daggasten erbij. Een mooi moment. De ceremonie was in Steenwijk bij de Heren van de Rechter. Een prachtige locatie! Al bij de ingang lagen rozenblaadjes die naar de ruimte….

Bekijk de mooie bruiloft van Patrick en Laura op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-giethoorn-patrick-en-laura

bruidsreportage giethoorn bruidsreportage giethoorn bruidsreportage giethoorn bruidsreportage giethoorn

Bruidsreportage Giethoorn

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de ontmoeting ’s ochtends tot het diner bij Huis ten Wolde.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.