Bruidsreportage Giethoorn – Patrick en Laura

Bruidsreportage Giethoorn – Patrick en Laura

Bruidsreportage Giethoorn – Patrick en Laura – voorproefje. De trouwdag van Patrick en Laura was heel persoonlijk en vol leuke en mooie momenten. Wij fotografeerden vanaf de ontmoeting ’s ochtends tot het diner. De ontmoeting was in de woonkamer van Patrick en Laura, met de daggasten erbij. Een mooi moment. De ceremonie was in Steenwijk bij de Heren van de Rechter. Een prachtige locatie! Al bij de ingang lagen rozenblaadjes die naar de ruimte gingen waar de ceremonie zou worden gehouden. Laura werd weggegeven door haar vader en een mooie en persoonlijke ceremonie volgde. Trouwambtenaar Danka Slierendrecht-da Silva wist een prachtig verhaal te vertellen en de door Patrick en Laura zelf geschreven geloftes (die ze op super mooie manier hadden opgeschreven!) waren zo mooi en vol liefde! Na het jawoord volgde de zoen, waar ze lekker de tijd voor namen, gevolgd door het omdoen van de ringen en na de ceremonie het feliciteren. Na een kopje koffie of thee met een gebakje verlieten ze vervolgens swingend op muziek de locatie, om naar de Arendshof Giethoorn te rijden voor een picknick lunch en vervolgens spelletjes! Terwijl de gasten begonnen met de spelletjes, vertrokken wij voor een korte fotoshoot in Giethoorn. Met volop bekijks en gelukswensen voor het bruidspaar in een heleboel verschillende talen door de voorbijgangers en toeristen. Dat de familie van Patrick en Laura zich volop vermaakten bij het doen van de spelletjes konden we zelfs van een afstandje nog horen. Zo leuk! Toen we terug waren van de fotoshoot was het tijd voor midgetgolf en handboogschieten, waar Patrick en Laura zelf ook aan mee deden. Na de spelletjes was het diner bij Huis ten Wolde. Patrick en Laura, we wensen jullie heel veel geluk! Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

bruidsreportage giethoorn bruidsreportage giethoorn bruidsreportage giethoorn bruidsreportage giethoorn

Bruidsreportage Giethoorn

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de ontmoeting ’s ochtends tot het diner bij Huis ten Wolde.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.