Bruidsreportage Groningen – Arian en Melanie

Bruidsreportage Groningen – Arian en Melanie

Bruidsreportage Groningen – Arian en Melanie. Dit keer geen uitgebreide blog, maar mogen we een kleine foto impressie laten zien van deze mooie trouwreportage. De trouwdag van dit leuke stel begon in Meppel, waarna we naar Groningen reden voor de fotoshoot bij het Station van Groningen en het Stadspark, de ceremonie in de prachtige Der AA-Kerk en een boottocht bij de Paalkoepel in Haren. Arian en Melanie, we wensen jullie heel veel liefde en geluk toe!

bruidsreportage Groningenbruidsreportage Groningenbruidsreportage Groningenbruidsreportage Groningenbruidsreportage Groningen

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten zijn:

Locatie ceremonie: Der AA-Kerk Groningen
Feestlocatie en boottocht: De Paalkoepel Haren
Trouwjurk: Bruidsmode Dynasty Zwolle
Trouwpak en schoenen: Schomaker mannenmode Hoogeveen
Ringen: Juwelier Kwekkeboom Hengelo
Kapper: Bernard Kroon Coiffeur-Créateur Zwolle
Bloemen: De Blauwe Druif Meppel
Trouwambtenaar: Calista van Haastert
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.