Bruidsreportage Havelte – Landgoed Overcinge – Martijn en Aline

Bruidsreportage Havelte – Landgoed Overcinge – Martijn en Aline

Trouwreportage Havelte – Landgoed Overcinge – Martijn en Aline en hun dochters Nina en Elize – Voorproefje. De trouwdag van Martijn en Aline begon bij het stel thuis in Meppel, waar naast Aline en Martijn ook de beide dochters van het stel en de moeder van Aline aanwezig waren. Terwijl Aline in de make-up ging vertrok Martijn samen met Nina om de bloemen op te halen, om zich vervolgens klaar te maken bij een vriend. Na het maken van een serie foto’s van de voorbereidingen en detailfoto’s van de jurk, schoenen en ringen (dochters Nina en Elize kregen zelf ook een ring, zo leuk!) was het tijd om de jurk aan te trekken en te wachten tot Martijn zou arriveren. De ontmoeting zou buiten zijn, waar Martijn en Nina met hun rug naar de voordeur stonden, en zich omdraaiden toen Aline samen met Elize aan kwamen lopen. Een super leuk moment! Martijn gaf het boeket aan Aline, en ook Nina en Elize hadden hun eigen kleinere versies van het bruidsboeket. Dit soort mooie details maakte dat het een dag was die echt om het hele gezin draaide. Het was een prachtige herfstdag in November. De hele week was het wisselvallig geweest, maar op de trouwdag was het stralend weer. Een helderblauwe lucht en een felle zon die de herfstkleuren nog mooier uit liet komen! De eerste fotolocatie was het Wilhelminapark in Meppel waarna we door reden naar Havelte om te lunchen en om nog een korte serie foto’s met het Volkswagen busje te maken. Daarna was het tijd om naar Landgoed Overcinge te rijden waar de ceremonie en de rest van de dag plaats zou vinden. Een prachtige ceremonie volgde, met een goede vriend als trouwambtenaar, Nina en Elize die een prachtig liedje zongen bij binnenkomst, het uitwisselen van de ringen door Martijn en Aline, die ook hun dochters een ring gaven. Ook mochten Nina en Elize een eigen trouwakte tekenen, en ook nog in het officiële trouwboekje hun handtekening zetten, waar ze natuurlijk erg trots op waren! Een ceremonie waarin veel gelachen werd, en waarbij liefdevolle woorden werden gezegd. Een ceremonie zoals we die graag vastleggen. Na de ceremonie volgde het feliciteren, de toost en het aansnijden van de bruidstaart, gevolgd door het maken van de groepsfoto’s en de receptie met live muziek van zangeres Kelly en een pianist. Martijn en Aline, bedankt dat we jullie prachtige trouwdag vast mochten leggen! Hier alvast een voorproefje van jullie trouwfoto’s.

bruidsreportage Haveltebruidsreportage Landgoed Overcinge bruidsreportage Havelte bruidsreportage Havelte

De leveranciers die deze trouwdag onvergetelijk maakten zijn:

Locatie: Landgoed Overcinge
Ringen en sieraden: Rozenhof Trouwringen
Visagie/haar: Be Blushed
Trouwambtenaar: Henry Frieswijk
Trouwvervoer: Mijn Trouwe Bus
Live muziek tijdens de receptie: Zangeres Kelly

Bruidsreportage Havelte

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt in Havelte bij Landgoed Overcinge en de fotoshoot in Meppel en Havelte.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.