Bruidsreportage Havelte – Landgoed Overcinge – Martijn en Aline

Bruidsreportage Havelte – Landgoed Overcinge – Martijn en Aline

Trouwreportage Havelte – Landgoed Overcinge – Martijn en Aline en hun dochters Nina en Elize – Voorproefje. De trouwdag van Martijn en Aline begon bij het stel thuis in Meppel, waar naast Aline en Martijn ook de beide dochters van het stel en de moeder van Aline aanwezig waren. Terwijl Aline in de make-up ging vertrok Martijn samen met Nina om de bloemen op te halen, om zich vervolgens klaar te maken bij een vriend…

Bekijk het voorproefje van de mooie bruiloft van Martijn en Aline op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-havelte-martijn-en-aline

bruidsreportage Haveltebruidsreportage Landgoed Overcinge bruidsreportage Havelte bruidsreportage Havelte

De leveranciers die deze trouwdag onvergetelijk maakten zijn:

Locatie: Landgoed Overcinge
Ringen en sieraden: Rozenhof Trouwringen
Visagie/haar: Be Blushed
Trouwambtenaar: Henry Frieswijk
Trouwvervoer: Mijn Trouwe Bus
Live muziek tijdens de receptie: Zangeres Kelly

Bruidsreportage Havelte

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt in Havelte bij Landgoed Overcinge en de fotoshoot in Meppel en Havelte.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.