fbpx

Bruidsreportage Hoogeveen – Joop en Priscilla – voorproefje

Bruidsreportage Hoogeveen – Joop en Priscilla – voorproefje

Bruidsreportage Hoogeveen – Joop en Priscilla – voorproefje. De trouwdag van Joop en Priscilla was een heerlijke dag! Met een leuke ontmoeting ’s ochtends waarbij Joop buiten met zijn rug naar de deur stond en Priscilla naar hem toe liep, waarna hij zich omdraaide en ze elkaar zagen. Een geweldig moment! En wat zagen ze er allebei mooi uit! Een relaxte dag vol mooie persoonlijke details volgde. Een fotoshoot in Beilen, trouwen in het gemeentehuis van Hoogeveen en het toosten en de taart aansnijden bij Buitenherberg Ter Linde in Zuidwolde. Het alvast een klein voorproefje. Meer zien? Een uitgebreider voorproefje van de trouwdag van Joop en Priscilla is te bekijken op onze speciale trouwfotografie website: Jullie Trouwfotografie.

bruidsreportage-hoogeveen-001 bruidsreportage-hoogeveen-002 bruidsreportage-hoogeveen-003

 

Bruidsreportage Hoogeveen

Tijdens een bruidsreportage gaat jullie trouwdag vastgelegd worden als herinnering voor later. Met alle mooie en bijzondere momenten, details en vooral jullie liefde voor elkaar en het genieten van jullie trouwdag samen met de gasten staan centraal. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen leggen we alle belangrijke momenten van 2 kanten vast en kunnen we bijvoorbeeld de voorbereidingen bij jullie allebei tegelijkertijd vastleggen en wordt de reactie van jullie allebei vastgelegd tijdens de ontmoeting ’s ochtends. Een bruidsreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande bruidsreportage werd gemaakt in Hoogeveen, de fotoshoot in Beilen en het toosten en de taart in Zuidwolde.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.