Bruidsreportage Hoogeveen – Joop en Priscilla – voorproefje

Bruidsreportage Hoogeveen – Joop en Priscilla – voorproefje

Bruidsreportage Hoogeveen – Joop en Priscilla. Wat een heerlijke dag was de trouwdag van Joop en Priscilla! Ze genoten beide zichtbaar van iedere seconde van de trouwdag en van elkaar. De ontmoeting ’s ochtends was buiten. Joop stond met zijn rug naar Priscilla toe, terwijl zij naar hem toe kwam lopen. De reactie van Joop zei eigenlijk wel genoeg, Priscilla zag er prachtig uit! Joop natuurlijk ook, en samen straalden ze zoveel geluk uit. Tijdens de fotoshoot in Beilen was er aan leuke momenten en lieve blikken naar elkaar geen gebrek. Het is zo mooi om echte liefde vast te leggen! Een beetje regen zo nu en dan werd door Priscilla ook gewoon omgedraaid in “Dat brengt geluk hebben we gehoord”. Daar houden we van! Het was vooral een relaxte dag samen met familie en vrienden met een hele mooie ceremonie in het gemeentehuis van Hoogeveen en toosten en de taart aansnijden bij Buitenherberg Ter Linde in Zuidwolde. Joop en Priscilla gefeliciteerd!

bruidsreportage-hoogeveen-001 bruidsreportage-hoogeveen-002 bruidsreportage-hoogeveen-003

 

Bruidsreportage Hoogeveen

Tijdens een bruidsreportage gaat jullie trouwdag vastgelegd worden als herinnering voor later. Met alle mooie en bijzondere momenten, details en vooral jullie liefde voor elkaar en het genieten van jullie trouwdag samen met de gasten staan centraal. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen leggen we alle belangrijke momenten van 2 kanten vast en kunnen we bijvoorbeeld de voorbereidingen bij jullie allebei tegelijkertijd vastleggen en wordt de reactie van jullie allebei vastgelegd tijdens de ontmoeting ’s ochtends. Een bruidsreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande bruidsreportage werd gemaakt in Hoogeveen, de fotoshoot in Beilen en het toosten en de taart in Zuidwolde.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.