Bruidsreportage Meppel – Leon & Bianca

Bruidsreportage Meppel – Leon & Bianca

Bruidsreportage Meppel – Leon en Bianca. Na de loveshoot en het voorbereidend gesprek voor hun bruiloft, was het dan zover, de trouwdag van Leon en Bianca. De ochtend begon met het vastleggen van de voorbereidingen bij de bruid en bruidegom. Bianca werd daarna door Leon bij hun eigen huis opgehaald.

Als foto locatie hadden ze gekozen voor de Havixhorst, waar ze later in de middag zouden gaan trouwen en de rest van hun dag zou zijn. Na een aantal foto’s voor het gebouw, gingen we naar de tuin waar we de eerste series foto’s maakten. Vervolgens reden we naar de Zwarte Dennen in Staphorst om foto’s te maken in het bos en op het strand.

Een liefdevolle ceremonie volgde, waar ze natuurlijk  ‘ja’ tegen elkaar zeiden. De taart stond na de ceremonie buiten al klaar en na de toost werd deze door het bruidspaar aangesneden.

Leon en Bianca, hierbij het voorproefje van jullie trouwdag.

bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel
bruidsreportage Meppel

Deze bruidsreportage heeft fotografe Anouk Hoebink van Puur Huwelijksfotografie als second shooter de trouwdag overgenomen van Miranda. Super bedankt daarvoor! Wat zouden we zijn zonder lieve collega’s!

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk hebben gemaakt:

Trouwjurk:
Trouwpak:
Ringen:
Visagist/Kapper:
Taart: De Zoetige Taart
Trouwauto:
Locatie: Châteauhotel en -restaurant De Havixhorst
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie
Second shooter: Puur Huwelijksfotografie

Bruidsreportage Meppel

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch.  Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt in Steenwijk, bij de Havixhorst en de Zwarte Dennen.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.