fbpx

Bruidsreportage Ommen – Dirk Jan en Bianca

Bruidsreportage Ommen – Dirk Jan en Bianca

Trouwreportage Ommen – Dirk Jan en Bianca. Een mooie dag waarbij we begonnen met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel bruid als bruidegom. Het huis was mooi versierd met een boog bij de weg, bloemen en witte linten. Ook van binnen waren er mooie versieringen in de vorm van roze lampionnen en ballonnen. Na het haar en de make-up was het tijd voor Bianca om haar mooie jurk aan te trekken. Ze werd daarbij geholpen door haar moeder. Een mooi moment. Ook Dirk Jan kreeg bij de voorbereidingen hulp van zijn moeder om vervolgens op weg te gaan om zijn Bianca op te halen.

Bekijk het complete voorproefje van de mooie bruiloft van Dirk Jan en Bianca op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-ommen

Wegens omstandigheden werd deze bruiloft alleen door Ester vastgelegd samen met second shooter Jolanda (Jolanda Kleij Fotografie) die we willen bedanken voor de fijne samenwerking!

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Jurk:
Haar en visagie: Priscilla van Sjapri Bruidservice
Boeket en corsage:
Trouwauto:
Koets: Stalhouderij Reedijk
Locatie: Klein Oeverin Balkbrug
Taart:
DJ:
Fotografie: Essenza Fotografie
Second shooter: Jolanda Kleij Fotografie

Trouwreportage Ommen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m het feest bij Klein Oever in Balkbrug

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.