Bruidsreportage Ommen – Dirk Jan en Bianca

Bruidsreportage Ommen – Dirk Jan en Bianca

Trouwreportage Ommen – Dirk Jan en Bianca. Een mooie dag waarbij we begonnen met het vastleggen van de voorbereidingen bij zowel bruid als bruidegom. Het huis was mooi versierd met een boog bij de weg, bloemen en witte linten. Ook van binnen waren er mooie versieringen in de vorm van roze lampionnen en ballonnen. Na het haar en de make-up was het tijd voor Bianca om haar mooie jurk aan te trekken. Ze werd daarbij geholpen door haar moeder. Een mooi moment. Ook Dirk Jan kreeg bij de voorbereidingen hulp van zijn moeder om vervolgens op weg te gaan om zijn Bianca op te halen. Er moest nog even gewisseld worden van schoenen, maar toen was het zover. Dirk Jan stond buiten te wachten op Bianca terwijl zij naar hem toe liep. De ontmoeting volgde, waarna het stel in de trouwauto stapte op weg naar de fotoshoot. Het dak van de auto ging er al snel vanaf vanwege de warmte en een stofwolk dook op achter de auto bij het rijden over de landweggetjes. Na de fotoshoot volgde de lunch samen met de daggasten die zich hadden verzameld bij het stel thuis, waarna de trouwauto gewisseld werd voor een prachtige koets die ze naar het stadhuis zou brengen voor het burgerlijk huwelijk en het kerkelijk huwelijk. De vader van Bianca mocht haar 2 keer weggeven en er waren ‘happy tears’ zakdoekjes aanwezig. Een neefje mocht trots de ringen komen brengen en mooie woorden waren er volop. Na beide ceremonies ging het stel op weg naar Klein Oever, een prachtige locatie waar het diner en het feest plaats zou vinden. Bij aankomst stond een paard met ruiter het stel op te wachten en werden ze begeleid naar de locatie waar de daggasten al waren. De felicitaties, het taart aansnijden en groepsfoto’s volgden. Tijdens het diner was er een speech van de vader van Dirk Jan. Een leuk moment. Na een opfris momentje begon het feest, dat na de felicitaties pas echt kon beginnen. Stoelen werden op de dansvloer neergezet voor een spel. Dirk Jan en Bianca moesten hierop gaan zitten met de ruggen naar elkaar toe terwijl er vragen gesteld werden. Door middel van de schoen van de bruid of de bruidegom omhoog te houden konden ze het juiste antwoord geven. Na dit leuke moment volgde de openingsdans en genoot het bruidspaar zichtbaar van het feest. Dirk Jan en Bianca, bedankt dat we jullie mooie bruiloft vast mochten leggen. We wensen jullie heel veel liefde en geluk!

Trouwreportage OmmenVoorbereidingen bruid in Ommentrouwreportage Ommentrouwreportage ommentrouwreportage ommentrouwceremonie ommentrouwreportage ommentrouwreportage ommentrouwreportage ommentrouwreportage ommen

Wegens omstandigheden werd deze bruiloft alleen door Ester vastgelegd samen met second shooter Jolanda (Jolanda Kleij Fotografie) die we willen bedanken voor de fijne samenwerking!

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Jurk:
Haar en visagie: Priscilla van Sjapri Bruidservice
Boeket en corsage:
Trouwauto:
Koets: Stalhouderij Reedijk
Locatie: Klein Oeverin Balkbrug
Taart:
DJ:
Fotografie: Essenza Fotografie
Second shooter: Jolanda Kleij Fotografie

Trouwreportage Ommen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m het feest bij Klein Oever in Balkbrug

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.