Bruidsreportage Rijssen – Rene & Mellanie

Bruidsreportage Rijssen – Rene & Mellanie

Trouwreportage Rijssen – Rene & Mellanie. Na een leuke ontmoeting tijdens een bruidsbeurs in de buurt van Zwolle, was het eindelijk 16 juni. Vandaag zouden Mellanie en Rene elkaar het ja-woord geven in Rijssen. ’s Ochtends vroeg vertrokken we vanuit Zwolle om rond 8 uur in Rijssen te zijn. Zowel de voorbereidingen van de bruid als de bruidegom werden tegelijkertijd vastgelegd. Rene kwam met een indrukwekkende Dodge Ram 1500 aanrijden bij het ouderlijk huis van Mellanie, waarna bij de achterdeur een mooie ontmoeting van het leuke stel volgde. Daarna was het tijd voor de fotoshoot in een groene omgeving bij Ypelo en bij de Pelmolen in Rijssen. Het stel werd na de fotoshoot verwelkomd door hun daggasten die op de oprit met ballonnen klaar stonden. Na de lunch vertrok het gezelschap naar het Rijsserberg Hotel voor een mooie buiten ceremonie. De taart werd aangesneden en er werd geproost op het getrouwde stel. Bij de Ontmoetingskerk in Rijssen volgde de kerkelijke inzegening van hun huwelijk. Begin van de avond stond er een heerlijk buffet klaar en daarna kon het feest beginnen. De dansvloer stond na de openingsdans van Mellanie en Rene al snel helemaal vol terwijl de DJ zorgde voor sfeervolle muziek. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s.

Bruidsreportage RijssenBruidsreportage Rijssen

Bruidsreportage Rijssen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot en met het feest’s avonds bij Rijsserberg Hotel

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.