fbpx

Bruidsreportage Rijssen – Rene & Mellanie

Bruidsreportage Rijssen – Rene & Mellanie

Bruidsreportage Rijssen – Rene & Mellanie. Na een leuke ontmoeting tijdens een bruidsbeurs in de buurt van Zwolle, was het eindelijk 16 juni. Vandaag zouden Mellanie en Rene elkaar het ja-woord geven in Rijssen bij het Rijsserberg Hotel….

Bekijk het voorproefje van de mooie bruiloft van Rene en Mellanie op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:

www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-rijssen-rene-mellanie

Bruidsreportage RijssenBruidsreportage Rijssen

Bruidsreportage Rijssen

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends tot en met het feest’s avonds bij Rijsserberg Hotel

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.