fbpx

Bruidsreportage Urk – Tom en Kirsten voorproefje

Bruidsreportage Urk – Tom en Kirsten voorproefje

Bruidsreportage Urk – Tom en Kirsten voorproefje. Wanneer bruid en bruidegom beide werken als militair, dan kan het haast niet anders dan dat de bruiloft een militair tintje krijgt. En dat was ook zo bij de militaire bruiloft van Tom en Kirsten. We begonnen de dag met het vastleggen van de voorbereidingen van zowel Tom als Kirsten, waarna de ontmoeting bij het stel thuis was.

Bekijk de mooie bruiloft van Tom en Kirsten op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-urk-tom-en-kirsten

bruidsreportage urk bruidsreportage urk

Bruidsreportage Urk

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends vroeg t/m het feest ’s avonds in Urk.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken trouwreportages binnen heel Nederland.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.