Bruidsreportage Urk – Tom en Kirsten voorproefje

Bruidsreportage Urk – Tom en Kirsten voorproefje

Bruidsreportage Urk – Tom en Kirsten voorproefje. Wanneer bruid en bruidegom beide werken als militair, dan kan het haast niet anders dan dat de bruiloft een militair tintje krijgt. En dat was ook zo bij de militaire bruiloft van Tom en Kirsten. We begonnen de dag met het vastleggen van de voorbereidingen van zowel Tom als Kirsten, waarna de ontmoeting bij het stel thuis was. “Wauw” was het eerste dat Tom zei toen hij zijn Kirsten zag! Een mooi moment, eigenlijk zoals de hele dag. Ontspannen, vol liefde en geluk en met veel mooie momenten. Aan het einde van de fotoshoot trok Tom een ceremonieel tenue aan voor nog een korte fotoserie. Waarna we naar de Koningshof in Urk gingen voor de ceremonie. Daar werden bruidspaar en gasten opgewacht door collega’s van Tom en Kirsten die bij de poort en ingang stonden, en later ook de Sabelwacht. Na de ceremonie volgde het diner met een barbecue en daarna het feest. Waar de dj iedereen op de dansvloer wist te krijgen en er ook een echte ‘foodwall’ aanwezig was met hapjes. Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s. Tom en Kirsten, bedankt dat we jullie geweldige dag vast mochten leggen!

bruidsreportage urk bruidsreportage urk

Bruidsreportage Urk

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends vroeg t/m het feest ’s avonds in Urk.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken trouwreportages binnen heel Nederland.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.