fbpx

Bruidsreportage Michiel en Bettine in Zuidwolde | Bruidsfotograaf

Bruidsreportage Michiel en Bettine in Zuidwolde | Bruidsfotograaf

bruidsreportage_bruidsfotograaf_hoogeveen_zwolle_m_b_017

De ochtend van de trouwdag van Michiel en Bettine begon bij het stel thuis in Assen, waar ze allebei waren die ochtend. Beide kleedden zich om in een andere kamer, waarna het wachten was voor Bettine totdat Michiel haar ‘op zou halen’ bij de voordeur. Na dit mooie en emotionele moment was het tijd voor lunch, waarna we door gingen naar Echten voor de bruidsreportage. Michiel en Bettine hadden enige tijd geleden ook al bij ons voor de camera gestaan tijdens de pre-wedding fotoshoot. Na de bruidsreportage op verschillende locaties gingen we naar Zuidwolde waar de ceremonie plaats vond bij Buitenherberg Ter Linde. Het was prachtig weer dus trouwden ze buiten. Naast de mooie toespraak van trouwambtenaar Juliette van der Heide hadden Michiel en Bettine hun eigen geloftes geschreven. Dat maken wij als bruidsfotograaf niet vaak mee, maar zo mooi! We wensen Michiel en Bettine heel veel geluk en liefde samen!

Hieronder een kleine selectie van deze bruidsreportage. Bekijk een uitgebreider verslag en meer foto’s van deze bruidsreportage op onze trouwfotografie website: Bruidsreportage Michiel en Bettine in Zuidwolde.

Referentie:

“Miranda & Ester zijn gedreven en gaan voor een topresultaat! Ze hebben enorme passie voor hun vak en zijn erg enthousiast! Na het aanzoek zijn we begonnen met voorbereidingen voor onze bruiloft. Op een beurs kwamen we Miranda en Ester tegen. Een verademing in enthousiasme en passie voor hun vak ten opzichte van de andere fotografen die we daar tegenkwamen. Na het bezoeken van meerdere beurzen en het vergelijken van het werk van verschillende partijen bleven we het beste gevoel houden bij Miranda & Ester. Daarop zijn we om tafel gegaan met de dames en hebben we besloten om met ze in zee gegaan.

Gedurende het voortraject (o.a. pre-wedding shoot) bleek des te meer hun passie voor het vak en het enthousiasme van twee jonge, maar zeer professionele en ook ervaren fotografes. In het voortraject, bij vragen, gedurende de dag zelf, maar ook achteraf besteden Miranda & Ester erg veel tijd en aandacht aan onze wensen. Op de dag zelf staan ze niet op de voorgrond, maar dragen er zeker aan bij dat de dag mooi in beeld wordt gebracht. Het feit dat beide dames fotograferen resulteert in leuke en volledige foto’s.

De vormgeving van Ester zorgt ook voor een mooi geheel (in ons geval: ontwerp trouwkaart o.b.v. foto’s pre-wedding shoot en het ontwerp van ons fotoalbum van de trouwdag). Miranda & Ester zijn gedreven en gaan voor een topresultaat, wat bij ons zeker is gelukt! Dames, enorm bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag!” Michiel en Bettine

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.