Bruidsreportage Michiel en Bettine in Zuidwolde | Bruidsfotograaf

Bruidsreportage Michiel en Bettine in Zuidwolde | Bruidsfotograaf

bruidsreportage_bruidsfotograaf_hoogeveen_zwolle_m_b_017

Het kennismakingsgesprek met Michiel en Bettine was meteen gezellig. Dit leuke stel vertelde voluit over hun trouwdag en de liefde tussen hen was meteen overduidelijk. Super leuk dus dat ze voor ons kozen om hun trouwdag vast te leggen. En dat niet alleen, we mochten ook een leuke pre-wedding fotoshoot en het ontwerp van hun trouwkaarten maken! De trouwdag begon bij Michiel en Bettine thuis in Assen, waar ze allebei waren. Bij binnenkomst was Michiel beneden, maar werd hij al snel naar boven ‘gestuurd’ door Bettine zodat we haar trouwjurk mooi konden fotograferen voor het raam in de kamer. Daarna ging Bettine naar de slaapkamer boven waar ze haar trouwjurk aan zou trekken met behulp van onder andere haar moeder. Na het omdoen van de sieraden, het opdoen van de parfum en het aantrekken van haar schoenen was ze er klaar voor. Een beetje zenuwachtig stond ze voor het raam te kijken of Michiel haar al op zou halen. Michiel had met de chauffeur in de straat afgesproken en zou daarna zijn Bettine op gaan halen. Een mooi, en emotioneel moment! Na de lunch gingen we op weg naar de eerste fotolocatie, de Speelweide in Echten met een mooi veld, stuk bos en vennetje. Waarna we door gingen naar een stuk heide in Echten voor de volgende serie trouwfoto’s. Veel hoefden we niet te zeggen. Verliefde blikken naar elkaar en lieve woordjes waren er volop. Michiel had als verrassing de tekst “Just Married” in zijn jasje laten zetten en verraste Bettine hiermee. Na deze fotoseries gingen we op weg naar Zuidwolde, waar de ceremonie plaats zou vinden bij Buitenherberg Ter Linde. Op de weg daar naartoe stopten we nog even bij een mooi bloemenveld om de laatste serie locatiefoto’s van de trouwreportage te maken. Waarna het tijd was om te trouwen! Familie en vrienden stonden al te wachten. Het was een mooie ceremonie in de buitenlucht, met een prachtige toespraak van trouwambtenaar Juliette van der Heide. Michiel en Bettine hadden ook hun eigen geloftes geschreven. “Iedere dag voel ik het weer; ik hou een beetje meer van je dan gisteren” Was één van de zinnen uit de gelofte van Bettine aan haar Michiel. Gevolgd door o.a. één van de zinnen uit de gelofte van Michiel. “Er is er maar één voor mij en dat ben jij!”. Prachtig! Ook beide moeders hadden een korte speech voorbereid. Na de ceremonie, het toosten, aansnijden van de taart en de groepsfoto’s was het voor ons tijd om te gaan. Michiel en Bettine, we wensen jullie heel veel liefde en geluk!

Referentie:

“Miranda & Ester zijn gedreven en gaan voor een topresultaat! Ze hebben enorme passie voor hun vak en zijn erg enthousiast! Na het aanzoek zijn we begonnen met voorbereidingen voor onze bruiloft. Op een beurs kwamen we Miranda en Ester tegen. Een verademing in enthousiasme en passie voor hun vak ten opzichte van de andere fotografen die we daar tegenkwamen. Na het bezoeken van meerdere beurzen en het vergelijken van het werk van verschillende partijen bleven we het beste gevoel houden bij Miranda & Ester. Daarop zijn we om tafel gegaan met de dames en hebben we besloten om met ze in zee gegaan.

Gedurende het voortraject (o.a. pre-wedding shoot) bleek des te meer hun passie voor het vak en het enthousiasme van twee jonge, maar zeer professionele en ook ervaren fotografes. In het voortraject, bij vragen, gedurende de dag zelf, maar ook achteraf besteden Miranda & Ester erg veel tijd en aandacht aan onze wensen. Op de dag zelf staan ze niet op de voorgrond, maar dragen er zeker aan bij dat de dag mooi in beeld wordt gebracht. Het feit dat beide dames fotograferen resulteert in leuke en volledige foto’s.

De vormgeving van Ester zorgt ook voor een mooi geheel (in ons geval: ontwerp trouwkaart o.b.v. foto’s pre-wedding shoot en het ontwerp van ons fotoalbum van de trouwdag). Miranda & Ester zijn gedreven en gaan voor een topresultaat, wat bij ons zeker is gelukt! Dames, enorm bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag!” Michiel en Bettine

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.