Bruidsreportage Zwolle – Martijn & Iris

Bruidsreportage Zwolle – Martijn & Iris

Bruidsreportage Zwolle – Martijn en Iris. Een dag vol liefde en geluk in het prachtige Zwolle. Met een mooie reactie bij de ‘ontmoeting’, eigen geloftes tijdens de ceremonie, een hele mooie verrassing voor de moeder van de bruidegom, een mooi feest en vooral een fijne dag met familie en vrienden.

Iris begon de dag thuis, vol gezelligheid en gezonde spanning. Soms viel er wat regen en keek Iris een beetje bezorgd naar buiten. Ze had buienradar al vaak gecheckt deze morgen en ook de aanwezige gasten keken zo nu en dan naar de weersverwachtingen. Nu nog een bui en daarna zou het droog blijven was het resultaat dat steeds gegeven werd. Dus daar gingen we vanuit. Regen op de trouwdag zou geluk brengen, dus dat hadden ze dan alvast mooi meegepakt zo in de ochtend tijdens de voorbereidingen. Als de rest van de dag dan droog zou blijven zou dat mooi meegenomen zijn! Nadat Iris haar prachtige jurk aan had gedaan met hulp van haar bonus moeder en na het omdoen van de sieraden en een finishing touch van de make-up was het wachten op haar Martijn.

bruidsreportage zwolle

Hij was zijn dag begonnen bij zijn ouders thuis. Zijn moeder hielp bij de voorbereidingen en zorgde ervoor dat alles soepel verliep. Martijn had tegen Iris gezegd dat hij een rood pak had gekocht, maar in werkelijkheid was het een prachtig grijs pak met roze stropdas en mooie schoenen. Tijd om in de auto te stappen en op weg te gaan naar Iris. Uitgezwaaid door de familie vertrok hij en een mooie ‘ontmoeting’ volgde. Martijn stond met zijn rug naar haar toe en draaide zich om toen Iris eraan kwam. Een heerlijk moment

Na deze ontmoeting was het tijd voor de fotoshoot. Martijn en Iris hadden hiervoor een aantal mooie locaties uitgezocht. De bonus moeder van Iris was mee en bleek een geweldige hulp! Met zorg werd de jurk goed gelegd en liefdevolle woorden waren er volop. Na een aantal foto’s gemaakt te hebben kwamen we erachter dat Iris haar oorbel kwijt was. Ze vertelde dat ze steeds het gevoel had dat er iets mis zou gaan op de dag. “Zo lang het hierbij blijft is dat niet erg” zei ze er achteraan. En het bleek ook mee te vallen. Na een snelle check op de camera’s bleek dat de oorbel bij de ontmoeting al niet meer in haar oor zat en werd er snel naar huis gebeld. De oorbel bleek daar te liggen en werd meteen gebracht. Na een rondje gelopen te hebben gingen we door naar de volgende locatie, de Sassenpoort, een echte eyecatcher in Zwolle. Waarna iedereen vertrok naar het gemeentehuis.

bruidsreportage zwollebruidsreportage zwollebruidsreportage zwollebruidsreportage zwolleBruidspaar bij de Sassenpoort in Zwolle

Na aankomst bij het stadhuis hadden Martijn en Iris een mooie verrassing voor zijn moeder. Niet alleen de vader van Iris ging zijn kind weggeven, maar ook de moeder van Martijn kreeg de eer haar zoon weg te geven. Totaal onverwacht en zo leuk! Een mooie ceremonie volgde met mooie woorden van trouwambtenaar Martin Coers. Ook Martijn en Iris spraken de zaal toe en hadden daarna nog eigen geschreven trouwgeloftes voor elkaar. Toen het ja-woord gegeven mocht worden liet Martijn zijn ja-woord even op zich wachten waarop trouwambtenaar Martin opmerkte dat hij de spanning er wel in hield. Iris daarentegen maakte het minder spannend en zei al na de eerste zin die trouwambtenaar Martin uitsprak vol overtuiging “JA”. Een leuk moment, gevolgd door nog een ja-woord nadat de trouwambtenaar de complete gelofte had uitgesproken. De ringen werden gebracht door 2 neefjes van het bruidspaar. Na de ceremonie en het feliciteren werd er een haag gevormd en werden er heel veel bellen geblazen toen het pasgetrouwde stel naar buiten kwam.

bruidsreportage zwolle

Na een glaasje bubbels die de chauffeur van de trouwauto het stel aanbood, gingen we op weg naar Restaurant De Handschoen, de prachtige feestlocatie. Er was volop versierd met ballonnen en mooie aankleding. Hier werd ook het feest \’s avonds gegeven. Bij binnenkomst gingen alle gasten op de foto met een grote fotolijst en fotoprops. Na het vastleggen van een sfeerimpressie van de avond, de band en de openingsdans zat de dag er voor ons op en ging het feest volop verder.

Bruidspaar bij Restaurant de Handschoen in Zwollebruidsreportage zwollebruidsreportage zwolle

Deze bruidsreportage is mogelijk gemaakt door:

Locatie ceremonie: Stadhuis Zwolle
Trouwambtenaar: Martin Coers
Trouwjurk:
Trouwpak: Suits and Ties
Ringen:
Overige sieraden:
Kapper:
Visagie:
Boeket:
Auto:
Locatie feest: Restaurant De Handschoen
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Bruidsreportage Zwolle

Tijdens een bruidsreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m een gedeelte van het feest bij Restaurant De Handschoen

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.