fbpx

Bruidsreportage Zwolle – Martijn & Iris

Bruidsreportage Zwolle – Martijn & Iris

Bruidsreportage Zwolle – Martijn en Iris. Een dag vol liefde en geluk in het prachtige Zwolle. Met een mooie reactie bij de ‘ontmoeting’, eigen geloftes tijdens de ceremonie, een hele mooie verrassing voor de moeder van de bruidegom, een mooi feest en vooral een fijne dag met familie en vrienden.

Bekijk het complete voorproefje van de mooie bruiloft van Martijn en Iris op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:
www.jullietrouwfotografie.nl/portfolio/trouwreportage-zwolle

Bruidspaar bij de Sassenpoort in ZwolleBruidspaar bij Restaurant de Handschoen in Zwolle

Deze bruidsreportage is mogelijk gemaakt door:

Locatie ceremonie: Stadhuis Zwolle
Trouwambtenaar: Martin Coers
Trouwjurk:
Trouwpak: Suits and Ties
Ringen:
Overige sieraden:
Kapper:
Visagie:
Boeket:
Auto:
Locatie feest: Restaurant De Handschoen
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Bruidsreportage Zwolle – Restaurant de Handschoen

Tijdens een bruidsreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ’s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan geboekt worden voor alleen overdag, maar ook vanaf de voorbereidingen t/m (een gedeelte van) het feest ’s avonds. Jullie trouwreportage kan zonder reiskosten (vanaf 6 uur trouwfotografie) gemaakt worden binnen heel Nederland. Bij bovenstaande trouwreportage mochten we de trouwdag vastleggen vanaf de voorbereidingen ’s ochtends t/m een gedeelte van het feest bij Restaurant De Handschoen

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.