Cadeaubon fotoshoot

[layerslider id="7"]

Cadeaubon fotoshoot

Ben je op zoek naar een leuk zwangerschaps- of kraamcadeau dat altijd in de smaak valt? Of wil je je ouders verrassen met een gezinsfotoshoot of een fotoshoot van de kleinkinderen? Kies dan voor een “Cadeaubon Fotoshoot”. Een leuke cadeaubon die korting geeft of ingewisseld kan worden voor een complete fotoshoot naar keuze*. Afhankelijk van het bedrag van de cadeaubon.


* Keuze uit: Zwanger, Baby Lifestyle of Gezin.


Er is keuze uit een cadeaubon t.w.v. 12,50 euro, 25 euro, 50 euro, een mini fotoshoot t.w.v. 145,00 euro of een complete fotoshoot t.w.v. 175,00 euro.


Complete fotoshoots

Bij een volledige fotoshoot “Basis” is inbegrepen:

  • Fotoshoot van 1,5 uur
  • Locatie fotoshoot naar keuze
  • Digitale foto’s in hoge resolutie als download: 5 foto’s

Bij een volledige fotoshoot “Extra” is inbegrepen:

  • Fotoshoot van 1,5 uur
  • Locatie fotoshoot naar keuze
  • Digitale foto’s in hoge resolutie als download: 15 foto’s

Dit zijn de meest gekozen opties voor onze “Cadeaubon Fotoshoot”. Kijk voor meer keuze in foto pakketten op Tarieven zwanger, baby en gezin.


Foto afdrukken

Na de fotoshoot kunnen jullie de foto(‘s) zelf afdrukken, of de foto afdrukken via ons bestellen. Foto afdrukken kunnen op foto papier, canvas, plexiglas, aluminium of hout afgedrukt worden. Ook is het mogelijk een mooi vormgegeven luxe mini album mee te bestellen.


Wanneer je een cadeaubon geeft voor een complete fotoshoot + een extra cadeaubon voor afdrukken t.w.v. minimaal 25,00 euro, ontvang je een korting van 10% op de prijs voor de foto afdrukken.


De bestelde “Cadeaubon Fotoshoot” geeft recht op een korting op het totaalbedrag van de fotoshoot of een complete fotoshoot. Wanneer er sprake is van een korting op een fotoshoot dient het resterende bedrag na de fotoshoot bij betaald te worden. Cadeaubonnen zijn pas geldig na betaling van het gekozen bedrag.

Geef een leuk en origineel kraamcadeau of verras je (groot)ouders!

Ook een leuk zwangerschaps- of kraamcadeau geven? Bestel dan de cadeaubon via info@essenza-fotografie.nl en laat ons weten voor welk bedrag en welk soort fotoshoot je de bon zou willen geven. Bellen voor meer informatie of het maken van een afspraak kan natuurlijk ook naar 06-44107399.