Voorwaarden Essenza Fotografie Cadeaubon

Voorwaarden Essenza Fotografie cadeaubon


Wat leuk! Wanneer je deze pagina bezoekt heb je vast en zeker een cadeaubon t.w.v. een fotoshoot cadeau gekregen. Gefeliciteerd! Aan de cadeaubon zijn een aantal voorwaarden van toepassing die je hieronder kunt lezen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Essenza Fotografie uitgegeven cadeaubonnen.


  • Een cadeaubon is uitsluitend in te wisselen op een fotoshoot of fotoreportage en eventuele fotoafdrukken zoals aangegeven op de bon. Hierop is te zien welke soort fotoshoot en inhoud (aantal foto’s en eventuele extra’s zoals afdrukken) jullie zullen ontvangen bij inlevering van de cadeaubon. De aangegeven waarde is in euro’s, inclusief BTW.

  • Indien de waarde van een fotoshoot of fotoreportage hoger ligt dan de waarde van de cadeaubon, dient het resterende bedrag bijbetaald te worden. De gehele waarde van de cadeaubon dient in één bestelling gebruikt te worden. Een eventueel resterend bedrag geeft geen recht op teruggave van dit bedrag. De cadeaubon is niet tegen contant geld inwisselbaar. De cadeaubon kan niet als een eventuele aanbetaling worden gebruikt.

  • Je dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren en in te leveren voor aanvang van de fotoshoot. In geval van diefstal of verlies, vindt geen restitutie plaats. Denk eraan om bij het boeken van de fotoshoot al te vermelden dat je een cadeaubon voor een fotoshoot wilt gebruiken.

  • De cadeaubon dient persoonlijk bij Essenza Fotografie ingeleverd te worden bij aanvang van de fotoshoot.

  • De soort fotoshoot, het gekozen fotopakket en de vervaldatum van de bon vind je op de cadeaubon. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. Ook niet voor een verminderde waarde. De cadeaubon heeft een geldigheid van twaalf maanden na de afgiftedatum, welke is vermeld op de cadeaubon.

  • Iedere cadeaubon heeft een eigen bonnummer. Dit unieke nummer wordt slechts eenmaal verstrekt.

  • Het aanpassen van de waarde, afgiftedatum en/of volgnummer maakt de cadeaubon ongeldig.

  • Cadeaubonnen kunnen niet voor reeds geboekte fotoshoots ingeleverd worden.

Deze voorwaarden voor de cadeaubonnen van Essenza Fotografie kunnen worden gewijzigd. Blijf je na het ingaan van een wijziging de cadeaubon gebruiken? Dan aanvaardt je daarmee de gewijzigde voorwaarden.


We zien je graag binnenkort voor jouw fotoshoot! info@essenza-fotografie.nl


Groetjes, Ester en Miranda


Essenza Fotografie
Een mooie herinnering voor later